studentie.ro  » cariera » dezvoltare » CONFERINTA GOOD JOB

CONFERINTA GOOD JOB

Publicat: 29 Mai 2009 | Vizualizari: 653

Asociatia CSG (Continuous Solid Growth), organizeaza marti 2 iunie, incepand cu 19:00, la Orange Concept Store, Conferinta: Good Job
Accesul la conferinta este gratuit, accesul in sala este limitat doar de locurile disponibile (maxim 50 persoane).

Asociatia CSG este initiator al intalnirilor Good Job, intalniri in cadrul carora organizatorii si invitatii au raspuns intrebarilor celor aflati in cautarea unui loc de munca mai bun sau a primului loc de munca.

- Importanta fiecarei etape din procesul de angajare
- Obiectivele clare maresc sansele de succes
- Pregatire VS experienta, ce prefera angajatorii?
- Cunoasterea drepturilor si obligatiilor din contractul de munca - centura de siguranta a angajatului! (responsabilitate fata de angajator)
CSG si invitatii te ajuta sa iti faci CV-ul perfect!
Mariana Frincu managerul de proiect MyJob vine sa ne vorbeasca despre etapele procesului de angajare si sa raspunda intrebarilor participantilor.
Stefan Murgeanu, autorul cartii Concediaza-ti seful, vine sa ne spuna cum si de ce ar trebui sa ne angajam seful ideal.
Ei vor furniza din experienta proprie, solutiile optime pentru a-ti mari considerabil sansele de a fi angajat pe pozitia dorita, si cum fiecare pas din procesul de angajare facut corect te ajuta in acest proces.
Afla la conferinta in ce conditii pregatirea poate suplini experienta si ce prefera angajatorii de la un proaspat angajat.
In final, CSG si invitatii te ajuta sa iti faci CV-ul perfect pentru angajare.
Prin organizarea conferintei Good Job se urmareste lansarea unor dezbateri si oferirea de solutii pentru o problema stringenta in momentul de fata: Gasirea unui loc de munca.
Conferinta va fi urmata de intalniri periodice in cadrul carora se va dezbate pe larg fiecare etapa din procesul de angajare.
Inscrieri online aici.
Asociatia CSG
Tel. Mobil 0722 589 580
Persoana de contact: Iuliana Andrei

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: Confidential
Nivel cariera: 5 - 10 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2023-02-07 00:00:00 - 2023-03-04 00:00:00