studentie.ro  » cariera » dezvoltare » CONFERINTA INTER-ENG LA UNIVERSITATEA PETRU MAIOR

CONFERINTA INTER-ENG LA UNIVERSITATEA PETRU MAIOR

Publicat: 04 Aug 2009 | Vizualizari: 834

Facultatea de Inginerie din cadrul Universitatii Petru Maior din Targu Mures organizeaza in perioada 12-13 noiembrie Conferinta Internationala Interdisciplinaritate in Inginerie (INTER-ENG).
Gazduita in comun de Departamentul de Inginerie Electrica impreuna cu cel de Inginerie Tehnologica si Manageriala, conferinta se va suprapune sarbatoririi a 50 de ani de la infiintarea universitatii muresene.

Scopul conferintei este de a promova un cadru profesional si stiintific in care inginerii si cercetatorii din universitati, centre de cercetare si industrii conexe au posibilitatea sa isi prezinte munca, contributiile si practicile din domeniul ingineriei.
Evenimentul INTER-ENG va oferi companiilor ce activeaza in sectorul larg al ingineriei oportunitatea de a-si prezenta produsele si serviciile pe care le promoveaza.
Conferinta va fi organizata in doua sectiuni distincte: E Inter-Eng ce va acoperi subiecte legate de Ingineria Electrica si Energetica, Ingineria Sistemelor de Control si cea de IT&C.
Cea de-a doua sectiune va purta numele de M Inter-Eng si va cuprinde: Ingineria Mecanica si Tehnologica, Robotica, Ingineria Mediului, Ingineria Economica si Management.

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: S.C. SANADOR S.R.L.
Nivel cariera: 1 - 2 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2023-02-07 00:00:00 - 2023-03-07 00:00:00