studentie.ro  » cariera » dezvoltare » CONFERINTA INTERNATIONALA A ENERGIEI SI MEDIULUI LA POLITEHNICA BUCURESTI

CONFERINTA INTERNATIONALA A ENERGIEI SI MEDIULUI LA POLITEHNICA BUCURESTI

Publicat: 13 Aug 2009 | Vizualizari: 1620

Conferinta Internationala a Energiei si Mediului (CIEM) va fi gazduita de Universitatea Politehnica din Bucuresti in perioada 12-14 noiembrie 2009. Evenimentul este organizat de Politehnica Bucuresti impreuna cu Politehnica din Timisoara, Universitatea Tehnica "Gheorghe Asachi" din Iasi si Comitetul National Roman al Consiliului Mondial al Energiei.
La organizarea conferintei au mai participat companii, agentii si asociatii romanesti din domeniile Energiei si Mediului.
Temele puse in discutie sunt: Energii Regenerabile, Eficienta Energetica, Retele Electrice Inteligente, Tehnologii Curate bazate pe Utilizarea Combustibililor Fosili, Impactul asupra Mediului, Energia Hidraulica si Managementul Apei, Echipament Electric si Sisteme de Control, Ingineria Energiei Nucleare, Sisteme Energetice.
De asemenea, pe parcursul sesiunilor vor fi organizate doua mese rotunde avand ca teme "Infrastructura Energetica" si "Capturarea si Stocarea dioxidului de carbon".
Scopul sesiunilor din cadrul CIEM este acela de a genera atat studii de cercetare cat si aplicatii practice in domeniile Ingineria Energiei si a Mediului prin promovarea de interactiuni intre cercetatorii de la diferite universitati, institutii de cercetare si industrie.
Asa cum a fost cazul sesiunilor precedente, editia de anul acesta a CIEM va constitui o oportunitate excelenta pentru participanti de a dezvolta noi parteneriate.
Evenimentul se desfasoara cu sprijinul Ministerului Educatiei, Cercetarii si Inovarii, Ministerului Mediului si a Ministerelor Economiei si Finantelor.

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: S.C. SANADOR S.R.L.
Nivel cariera: 1 - 2 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2023-02-01 00:00:00 - 2023-02-05 00:00:00