studentie.ro  » cariera » dezvoltare » CONFERINTA INTERNATIONALA PE TEMA RECICLARII DIN TIMISOARA

CONFERINTA INTERNATIONALA PE TEMA RECICLARII DIN TIMISOARA

Publicat: 07 Iul 2009 | Vizualizari: 881

Contextul economic si social actual a readus in atentia publicului larg problema sustenabilitatii si a protectiei mediului. In aceste circumstante, AIESEC Timisoara sustine dezvoltarea sustenabila prin intermediul unei conferinte internationale pe tema reciclarii, Recycle IN.
Conferinta va avea loc in perioada 30 iulie - 6 august in Timisoara si are ca scop educarea tinerilor in spiritul reutilizarii sistematice a diverselor tipuri de deseuri. Participantii sunt membrii AIESEC, atat din Romania cat si din celelalte tari in care exista organizatia si tineri timisoreni care doresc sa descopere mai multe despre aceasta tema si sustin proiectele de genul acesta.
Programul de pregatire a tinerilor cuprinde sesiuni de workshopuri si traininguri pentru participanti, precum si o campanie de informare a populatiei timisorene referitoare la metode si posibilitati de reciclare la nivel local. In cadrul campaniei tinerii vor interactiona cu timisorenii, le vor oferi raspunsuri cu privire la reciclare si vor gasi impreuna solutii la unele probleme, aplicand cunostintele acumultate in cadrul sesiunilor.
Mai multe informatii despre agenda conferintei si inscrieri puteti gasi pe site: www.aiesectm.ro/recyclein.
Data limita pentru aplicari este 10 iulie 2009.
De asemenea, ne puteti contacta pe adresa recycleintimisoara@gmail.com pentru orice informatii aditionale.
AIESEC este cea mai mare organizatie condusa tineri pentru tineri, prezenta de 61 de ani, in peste 100 tari la nivel global.
Este o platforma internationala de oportunitati care atrage si dezvolta tineri cu potential de leadership, interesati de antreprenoriat, educatiei si sustenabilitate. Membrii AIESEC sunt studenti care actioneaza dupa valori ca integritate, leadership, responsabilitate in societate, sensibilitate culturala si excelenta.

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: S.C. SANADOR S.R.L.
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2023-02-04 00:00:00 - 2023-03-01 00:00:00