studentie.ro  » cariera » dezvoltare » CONFERINTA INTERNATIONALA ROLUL LEGISLATIEI EUROPENE IN DEZVOLTAREA DREPTULUI SOCIAL IN ROMANIA

CONFERINTA INTERNATIONALA ROLUL LEGISLATIEI EUROPENE IN DEZVOLTAREA DREPTULUI SOCIAL IN ROMANIA

Publicat: 17 Sep 2009 | Vizualizari: 1169

Luni, 21 septembrie, in sala Constantin Stoicescu din palatul Facultatii de Drept a Universitatii din Bucuresti, se va desfasura Conferinta Internationala cu tema “Rolul legislatiei europene in dezvoltarea dreptului social in Romania”.

In cadrul reuniunii organizata de Scoala Doctorala a Facultatii de Drept si Centrul de Drept Social Comparat vor fi prezentate 9 teme ce abordeaza aspecte referitoare la protectia muncii tinerilor, regimul juridic al prestatiilor sociale ale lucratorilor migranti, dar si formarea profesionala a acestora, protectia maternitatii la locul de munca etc.

La manifestarea stiintifica va fi prezent, printre profesori si practicieni de renume din domeniul dreptului, dl. Regis Brillat, secretarul executiv al Comitetului european de drepturi sociale din cadrul Consiliului Europei.

De asemenea, vor avea interventii dl.Marian Sarbu, ministrul muncii, al familiei si protectiei sociale,
prof.dr. Ioan Panzaru, rectorul Universitatii din Bucuresti, dl. Bogdan Hossu, presedintele Confederatiei sindicale Cartel Alfa si dl. Florin Pogonaru, directorul General al Asociatiei Oamenilor de Afaceri din Romania.


Arsene Cosmin Madalin - Editor Studentie.ro

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: 2 - 3 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2023-02-07 00:00:00 - 2023-03-03 00:00:00