studentie.ro  » cariera » dezvoltare » CONFERINTELE DE JOI ALE MUZEULUI NATIONAL DE GEOLOGIE

CONFERINTELE DE JOI ALE MUZEULUI NATIONAL DE GEOLOGIE

Publicat: 08 Iul 2009 | Vizualizari: 807

Incepand de joi, 9 iulie, orele 12.00, Muzeul National de Geologie va asteapta la ciclul de intalniri `Conferintele de joi ale Muzeului National de Geologie`.
Conferintele sunt destinate publicului larg si isi propun sa abordeze intr-o maniera relaxata si interactiva subiecte legate de domeniul vast al Stiintelor Pamantului.
Astfel, luna iulie este dedicata fascinantului subiect al padurilor pietrificate pe care specialistul in studiul lemnului fosil si totodata coordonatorul acestui proiect, dr. Stanila Iamandei, il va aprofunda in cadrul celor patru intalniri.
In prima conferinta, `Paduri pietrificate din Grecia`, dr. Stanila Iamandei va va incanta cu prezentarea uneia dintre cele mai frumoase paduri pietrificate de pe Pamant, cea din insula Lesvos, dar si cu alte descoperiri de pe teritoriul Greciei.
Veti afla cu acest prilej si cat de importanta este cunoasterea padurilor care acopereau Pamantul cu milioane de ani in urma, atat pentru intelegerea climatului acelor vremuri, cat si a evolutiei lui viitoare.
Conferintele de joi ale Muzeului National de Geologie se vor desfasura, saptamanal, pe parcursul a sase luni.
Taxa de participare este de 4 lei.

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: Confidential
Nivel cariera: 5 - 10 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2023-02-04 00:00:00 - 2023-03-04 00:00:00