studentie.ro  » cariera » dezvoltare » CONGRESUL EUROPEAN DE RELATII PUBLICE EUPRERA 2009

CONGRESUL EUROPEAN DE RELATII PUBLICE EUPRERA 2009

Publicat: 13 Aug 2009 | Vizualizari: 1293

In perioada 23-26 septembrie, la Bucuresti, va avea loc Congresul European de Relatii Publice EUPRERA 2009 (European Public Relations Education and Research Association), prefatat de un eveniment national aniversar al organizatorului local desemnat - Catedra de Comunicare si Relatii Publice a Facultatii de Litere din cadrul Universitatii din Bucuresti, cea mai veche sectie universitara de profil din tara, la 16 ani de la infiintare.
Pentru prima oara in traditia prestigiosului eveniment, Congresul European de Relatii Publice al EUPRERA (European Public Relations Education and Research Association) se va desfasura la Bucuresti, in perioada 23-26 septembrie 2009, tema celei de-a XI-a editii fiind: „Corporate citizens of the third millennium. Towards a Shared European Perspective".
Lucrarile evenimentului national se vor derula in sediul Facultatii de Litere, str. Edgar Quinet nr.5-7, iar sesiunile Congresului vor avea loc in spatiile de intruniri ale Bibliotecii Centrale Universitare, Calea Victoriei nr.88.
Vor sustine lucrari stiintifice, mese rotunde si prelegeri specialisti in RP din toate tarile participante.
Printre invitatii speciali se va afla dl. Dennis Wilcox, profesor emerit de relatii publice la San Jose State University, SUA, autor al celui mai raspandit si respectabil manual de specialitate, studiat astazi in peste 300 de universitati din majoritatea tarilor lumii.
Profesorul Dennis Wilcox va prezenta, in cadrul evenimentului national aniversar al Catedrei de Comunicare si Relatii Publice, in 23 septembrie 2009 la sediul Facultatii de Litere, o prima prelegere pe tema comunicarii in situatii de criza si lansarea versiunii in limba romana a manualului „Public Relations. Strategies and tactics". in cadrul Congresului EUPRERA, in 24 septembrie, va sustine o a doua prelegere, pe tema noilor mijloace de comunicare.
Participantii romani care aleg pachetul Eveniment national aniversar + Congres EUPRERA beneficiaza de un tarif special de numai 100 EUR/persoana, pentru inscrieri pana la 20 august!
Valorificati la maximum oportunitatile si continutul oferit de ambele evenimente, economisind o suma substantiala!

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: 2 - 3 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2023-02-01 00:00:00 - 2023-03-03 00:00:00