studentie.ro  » cariera » dezvoltare » CROSFEST MISCA SOCIETATEA CIVILA DIN LOC

CROSFEST MISCA SOCIETATEA CIVILA DIN LOC

Publicat: 08 Sep 2009 | Vizualizari: 1801

Duminica, 13 Septembrie, in cadrul ONGfest, asociatia Sport pentru Viata organizeaza primul cros al societatii civile, CrosFest.
In centrul istoric al Bucurestiului, incepand cu ora 9.00 toti participantii sunt asteptati pentru detalii de participare si insciere. Incalzirea e sustinuta de Diana Oprea, campioana mondiala la fitness, incepand cu ora 10.30. La ora 11.00, se va fluiera stratul Crosului.
Sunt asteptati alergatori de toate varstele, de la cei mai mici, pana la cei mai varstnici. Conditia fizica sau experienta sportiva nu sunt criterii de departajare, fiecare alergator fiind incadrat intr-o categorie potrivita varstei si nivelului sau atletic.
Startul se da de la Palatul CEC de pe Calea Victoriei, iar linia de finish este la Podul Hasdeu. Dupa aproape 2 kilometri, bravii castigatori ai crosului vor fi recompensati cu peste 30 de premii si 30 de mentiuni. Iar pentru cei mai norocosi dintre participanti, se va organiza o tombola cu premii surpriza imediat dupa incheierea crosului.

Inscrierile se fac la locul evenimentului, incepand cu ora 9.00, dar si la standul Sport pentru Viata din cadrul ONGfest, intre orele 11.00 si 16.00, in ziua premergatoare competitiei. Concurentii se mai pot inscrie pana atunci si pe blogul www.BlogpentruViata.ro.
Nu uitati ca in noaptea de 11 spre 12 Septembrie ne intalnim pentru Ciclopromenada 3. Toata noaptea vom merge cu bicicleta prin oras! Locul de intalnire este Scena ONGfest, langa Muzeul de Istorie.
Asociatia Sport pentru Viata a luat nastere in 2007 cu scopul de a promova sportul ca o activitate esentiala pentru mentinerea sanatatii fizice si psihice a oamenilor. Sport pentru Viata este o campanie initiata si sustinuta de Gabriela Szabo. Totodata, Sport pentru Viata este cel mai drag proiect al agentiei Pastel Age, agentie specializata in marketing experiential si event management.

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: 2 - 3 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2023-02-05 00:00:00 - 2023-03-04 00:00:00