Cursuri IT gratuite: iata cum poti deveni programator in numai 8 luni
3/39167
calendar_month 10 Mai 2023, 00:00
Testează-ți pasiunea pentru programare cu ajutorul unor cursuri IT gratuite! Participi, descoperi și faci primii pași către îndeplinirea visului de a deveni profesionist în materie de scriere de cod.

Acum ai posibilitatea de a testa și a cunoaște ce presupune exact scrierea de cod. Mentoratul gândit de Petru Trîmbițaș în urma colaborării sale cu companiile Facebook și Google, din Statele Unite ale Americii, este structurat în trei părți:

- modul de cursuri IT gratuite WellCode;

- modul învățare scriere de cod curat și corect, scriere aplicație și realizare portofoliu de proiecte;

- modul de dezvoltare personală.

Ce presupune modulul de cursuri IT gratuite?

Mentoratul WellCode îți oferă posibilitatea de a testa platforma și de a te convinge dacă modul în care este structurat programul de învățare corespunde viziunii tale și modului tău de a studia.

Prima surpriză pe care o vei avea va fi faptul că vei fi tratat la fel ca restul persoanelor de pe platformă, iar mentorii îți vor acorda aceeași atenție și îți vor fi alături la fiecare pas. Astfel, vei reuși să înveți să scrii cod curat și corect încă de la prima logare pe platformă. Acest modul este un preview al programului de mentorat, ce implică dezvoltarea profesională și personală a participanților, pentru obținerea unor rezultate sigure în cel mai scurt timp cu putință.

După parcurgerea acestui modul de cursuri IT gratuite, ai posibilitatea de a merge mai departe și a-ți continua formarea ca programator în cadrul mentoratului. În consecință, mentorii vor continua să te ghideze către găsirea soluțiilor de pe platformă până la parcurgerea ei integrală. Apoi, aceștia te vor ajuta să îți scrii propria aplicație și să-ți realizezi portofoliul de proiecte. Următorul pas este rafinarea abilităților soft skills și tehnice, care să te ajute să treci cu brio de interviu și să reușești să obții primul tău job ca programator.

Fondatorul mentoratului susține că drumul de la dorință la realitate poate fi parcurs în doar 8 luni dacă vei respecta trei reguli simple:

-  să asculți sfaturile mentorilor;

-  să dormi 8 ore pe noapte;

-  să lucrezi 15 - 20 de ore pe săptămână.Eforturile intelectuale îți sunt susținute de rezultatele optimizate cu ajutorul deprinderilor obținute în cadrul modulului de dezvoltare personală, coordonat de coachi. În cadrul acestui program, experții în dezvoltare personală te vor ajuta să:

-  descoperi strategii și tehnici de gesionare a gândurilor și emoțiilor negative;

-  scazi nivelul de stres;-  depășești teama de eșec;

-  descoperi metode de auto-motivare;

-  îți dezvolți un stil de viață sănătos. Coachii te vor face să înțelegi și să conștientizezi cât de important este un somn odihnitor și un regim alimentar pentru a-ți crește puterea de concentrare;

-  îți dezvolți abilități de comunicare și interrelaționare. Acestea sunt la fel de urmărite de angajatori precum cele de scriere de cod curat și corect.

Programul gândit de Petru Trîmbițaș este unic pe piața de cursuri IT din România și, de-a lungul timpului, și-a confirmat eficiența. Deja sute de persoane care au parcurs mentoratul au ajuns să activeze în domeniul IT. Nu mai pierde timpul și testează-l chiar tu în cadrul modulului de cursuri IT gratuite. Oferă-ți posibilitatea de a obține primul tău job ca programator în doar câteva luni!