studentie.ro  » cariera » dezvoltare » DAN PURIC - CONFERINTA DESPRE UMOR LA ATENEUL ROMAN

DAN PURIC - CONFERINTA DESPRE UMOR LA ATENEUL ROMAN

Publicat: 22 Sep 2009 | Vizualizari: 3870

Seria celor patru conferinte prezentate de Domnul DAN PURIC la Ateneul Roman, continua Miercuri, 14 Octombrie 2009, orele 19:30 cu conferinta "Despre UMOR".
"Umorul nostru este de cea mai buna calitate. El are o substanta crestina, in sensul ca nu raneste. Nu este cinic, nu are nici o legatura cu bascalia, care este copilul ateismului. Cand faci bascalie, razi de tot: de valori, de mama, de Eminescu, de Dumnezeu. In Romania, totul se "bascalizeaza", totul se minimalizeaza, totul se incoloneaza. Umorul iti arata inca o realitate paralela, ca in fizica cuantica. (…) Cred ca el are o radacina dacica, acel ras in fata mortii, pe care nu l-am intalnit la alte popoare." Dan Puric
La initiativa Domnului Dan Puric fondurile stranse la conferintele din anul 2009 vor fi donate Schitului "Inaltarea Sfintei Cruci" care va coordona realizarea "Centrului Memorial "Rapa Robilor" de la Aiud, jud. Alba.
Biletele se gasesc la casele de bilete ale Ateneului Roman si salii Rapsodia (Str. Lipscani 53) si online la www.eventim.ro

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: S.C. SANADOR S.R.L.
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2023-02-01 00:00:00 - 2023-03-01 00:00:00