studentie.ro  » cariera » dezvoltare » DEMOCRATIE, MEMORIE SI JUSTITIE

DEMOCRATIE, MEMORIE SI JUSTITIE

Publicat: 23 Iun 2009 | Vizualizari: 774

Institutul Cultural Roman organizeaza marti, 30 iunie, ora 18.00, in colaborare cu Ambasada Republicii Africa de Sud, dezbaterea `Democratie, Memorie si Justitie`.
Vor lua cuvantul: Charles Villa Vicencio (Senior Fellow, Institute for Justice and Reconciliation, Cape Town si Visiting Professor, Georgetown University), Vladimir Tismaneanu (Professor of Politics, University of Maryland.
Vor mai participa la discutii Presedintele Comisiei Prezidentiale Consultative pentru Analiza Dictaturii Comuniste din Romania), Ioan Stanomir (profesor, Facultatea de Stiinte Politice, Universitatea din Bucuresti, Presedintele Comisiei Prezidentiale de Analiza a Regimului Politic si Constitutional din Romania) si Silviu Rogobete (profesor Universitatea de Vest si Consul General al Romaniei in Cape Town). La eveniment va participa si E.S. Pieter A. Swanepoel, ambasadorul Republicii Africa de Sud la Bucuresti. Dezbaterea va fi moderata de Mircea Mihaies (vicepresedinte al Institutului Cultural Roman si profesor, Universitatea de Vest). Discutiile se vor desfasura in limba engleza.

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: 2 - 3 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2023-02-05 00:00:00 - 2023-03-04 00:00:00