studentie.ro  » cariera » dezvoltare » DEZBATERE 'ROMA - A THREAT OR A MISSED OPPORTUNITY FOR THE EUROPEAN UNION'

DEZBATERE 'ROMA - A THREAT OR A MISSED OPPORTUNITY FOR THE EUROPEAN UNION'

Publicat: 11 Sep 2009 | Vizualizari: 1237

Fundatia Policy Center for Roma & Minorities organizeaza in colaborare cu Ambasada Regatului Olandei la Bucuresti dezbaterea cu tema "Roma - a threat or a missed opportunity for the European Union".
Evenimentul va avea loc in data de 17 Septembrie, ora 10.00, la Sala de Jad a centrului de conferinte Uzinexport. Aceasta ocazie va prilejui si lansarea raportul "Closing the Social Exclusion Cycle in the European Union: a European Union Framework Strategy on Roma" - document ce analizeaza abordarea problemelor legate de romi de catre principalele institutii ale Uniunii Europene, propunand la final solutii concrete la aceste probleme.
La dezbaterea din data de 17 Septembrie sunt invitati membri ai corpului diplomatic din Romania, experti si reprezentanti ai organizatiilor non-guvernamentale din domeniul incluziunii sociale.
Policy Center for Roma and Minorities este un think-tank infiintat in 2008 ca urmare a programului Roma Diplomacy (www.diplomacy.edu/roma). Scopul acestei fundatii consta in plasarea pe agenda publica a unor problematici minimalizate in discursul general privind abordarea institutionala si individuala a raporturile dintre cetateni, cu focus asupra membrilor minoritatilor. Misiunea noastra este de a actiona pentru responsabilizarea romilor si a minoritatilor de a deveni cetateni activi ai societatii, precum si pentru responsabilizarea societatii de a se deschide si de a oferi sanse egale minoritatilor.
Prin intermediul dezbaterilor publice, ne propunem sa diseminam mesaje bazate pe principii ca incluziune sociala si cetatenie activa si sa avansam solutii aplicabile in zona politicilor publice. Policy Center for Roma and Minorities a implementat cu succes proiecte alaturi de parteneri precum: Federatia Romana de Fotbal (FRF), Blocul National Sindical (BNS), Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii (MECI), Uniunea Italiana Sportul Pentru Toti, Ministerul Turismului si Sportului, Agentia de Monitorizare a Presei.
Pentru mai multe informatii, va rugam sa contactati:
Policy Center for Roma and Minorities Intrarea Rigas, nr. 29 A, Ap. 31, Et. 4, Sector 1, Bucuresti
E-mail: office@policycenter.eu
Web: www.policycenter.eu
Tel.: 0758 081 117
Fax: 031 817 7092

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: S.C. SANADOR S.R.L.
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2023-02-01 00:00:00 - 2023-03-01 00:00:00