studentie.ro  » cariera » dezvoltare » EUREKO LANSEAZA UN PROGRAM DE PREGATIRE PENTRU TINERI ACTUARI

EUREKO LANSEAZA UN PROGRAM DE PREGATIRE PENTRU TINERI ACTUARI

Publicat: 03 Iun 2009 | Vizualizari: 2528

Grupul Eureko anunta lansarea unui program de pregatire in domeniul actuariatului pentru tinerii romani.
Eureko este un grup financiar cu o pozitie puternica in Europa, inregistrat la Utrecht-Olanda si prezent in peste 13 tari europene,a carui principala activitate se desfasoara in domeniul asigurarilor si pensiilor.

Programul intitulat "International Actuarial Specialist" va incepe in luna septembrie 2009 si se va desfasura pe o perioada de doi ani si jumatate.
Prima etapa a programului consta in sase luni de training in cadrul Eureko Romania. Cea de-a doua etapa presupune pregatirea candidatilor pe o perioada de doi ani, in cadrul companiilor Eureko din Olanda, Irlanda sau Grecia.

Participarea la acest program ofera tinerilor posibilitatea de a-si dezvolta si consolida o cariera in domeniul actuariatului. De asemenea, sansele de a fi angajati in cadrul companiilor Eureko din strainatate sunt ridicate.
Eligilbili pentru acest program sunt tinerii care detin o diploma de licenta de la facultati precum Matematica, Statistica sau Cibernetica, care scriu si vorbesc fluent limba engleza, care sunt comunicativi si dornici de a se instrui in domeniul asigurarilor.
Pentru a beneficia de oportunitatea de a fi inclusi in programele Eureko, tinerii absolventi trebuie sa-si trimita CV-ul, alaturi de o scrisoare de motivatie, la adresa de e-mail hr@eureko.ro sau prin fax la numarul 021-20.26.706 pana la data de 15 iunie 2009.
Pentru informatii mai in amanunt vizitati site-ul grupului Eureko.

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: 6 - 12 luni
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Iasi, Pitesti, Ploiesti
Perioada de valabilitate: 2023-02-01 00:00:00 - 2023-02-03 00:00:00