studentie.ro  »  Cariera  »  Dezvoltare  »  Fa un pas important spre dezvoltare in cariera cu Aprendis

Fa un pas important spre dezvoltare in cariera cu Aprendis

2/204394
calendar_month 27 Feb 2023, 00:00
Orice tip de succes vine după multă muncă și pregătire în direcția obiectivului pe care vrei să îl atingi. Când vorbim despre carieră, primul pas pe care îl poți face este să investești în dezvoltarea ta pe plan profesional ceea ce îți va deschide multiple oportunități în viitorul apropiat. Aprendis îți propune multiple cursuri online de calificare dintre care să poți alege în funcție de cariera în care vrei să excelezi!

Care sunt domeniile de activitate pentru care poți obține calificare cu ajutorul Aprendis?

În ceea ce privește formarea profesională cu ajutorul Aprendis, aici te așteaptă cursuri multiple care să te ajute să te califici în meserii moderne, solicitate și profitabile. De la inspector de resurse umane, contabil, formator, instructor preparator formare, manager proiect, expert achiziții publice, expert legislația muncii, inspector SSM, cadru tehnic PSI, servant pompier, inspector protecție civilă, specialist pentru prevenire, șef serviciu voluntar, responsabil de mediu, tehnician pentru sisteme de detecție, tehnician pentru sisteme și instalații, plus multiple cursuri de pregătire teoretică și familiarizare cu anumite programe te așteaptă la Aprendis pentru a-ți deschide porțile spre o carieră de succes. Tot aici vei putea opta și pentru cursuri de stewardese, beauty school, cursuri IT sau corporate, în funcție de aria profesională pe care vrei să o acoperi.

Cât costă un curs de calificare Aprendis?

Costurile variază în funcție de tipul de curs ales, durata și complexitatea acestuia. Cu toate acestea, ai garanția faptului că plătești un cost foarte avantajos în raport cu toate beneficiile de care vei avea parte odată cu finalizarea sa. Mai mult decât atât, ai posibilitatea să optezi pentru plata integrală a costurilor încă de la început, ori pentru rate prin virament bancar în așa fel încât să totul să fie adaptat posibilităților tale.

Cum se desfășoară un curs de calificare?

Fiecare sesiune de pregătire este diferită și adaptată domeniului de activitate. Ceea ce este comun însă vizează abordarea teoretică împletită cu exemple practice pentru o înțelegere de ansamblu a mediului de lucru și interacțiunea cu traineri experimentați, plus specialiști din domeniu care împărtășesc din experiența proprie. Totodată, flexibilitatea programului este un aspect foarte important pentru ca fiecare cursant înscris să poată participa. Cursurile sunt de obicei derulate pe parcursul a 3-4 săptămâni, live-online, în weekend sau în timpul săptămânii după ora 16:00.

Care sunt beneficiile pe care le obții odată cu finalizarea cursului de dezvoltare și calificare profesională?

Cursurile Aprendis sunt certificate de instituții responsabile și au fost dezvoltate ca un instrument de pregătire și perfecționare profesională a unor viitori specialiști pe diverse domenii de activitate. De aici și abordarea holistică a fiecărei sesiuni și multiplele beneficii câștigate odată cu finalizarea sa. Unul dintre acestea care se dovedește a fi foarte important îl reprezintă tocmai certificatul de absolvire care va reprezenta un avantaj considerabil în parcursul profesional al fiecărui cursant. Acesta este autorizat de către Ministerul Educației Naționale și ANC și este recunoscut la nivel național și european, ceea ce poate debloca nenumărate oportunități de angajare și nu numai.Ce pași trebuie să urmezi pentru a te înscrie la un curs?

Dacă ai decis că vrei să urmezi una dintre sesiunile de pregătire oferite de Aprendis, tot ce trebuie să faci este să accesezi site-ul de unde selectezi cursul dorit și completezi formularul de înscriere. Totul se desfășoară exclusiv online și vei fi contactat în scurt timp pentru confirmare și a fi pus la punct cu toate detaliile care te-ar putea interesa despre modul de desfășurare, dar nu numai.

Cursurile Aprendis sunt soluția ideală pentru oricine se află în căutarea unor metode eficiente de dezvoltare și perfecționare profesională!