studentie.ro  » cariera » dezvoltare » Facebook un obiectiv sigur: toti oamenii de pe planeta - un cont la noi!

Facebook un obiectiv sigur: toti oamenii de pe planeta - un cont la noi!

Publicat: 03 Mar 2010 | Vizualizari: 3724

Studentii politehnisti pasionati de inteligenta artificiala au organizat in weekend-ul 27-28 februarie un super eveniment cu participanti de seama.
Studentie.ro a fost bineinteles nelipsita de la locul faptei si a discutat cu reprezentantul celui mai important brand din online-ul mondial, Facebook.

Andrei Alexandrescu, research scientist pentru cel mai mare site de socializare online din lume a raspuns catorva curiozitati pe care noi eram nerabdatori sa le aflam.

Asculta interviul si afla si tu la ce varsta a primit primul calculator omul care a inventat cel mai nou limbaj de programare "D" si de ce iti recomanda sa mergi pentru studii doctorale in Statele Unite.Acum ca ai vazut si tu ce sfaturi da omul care a ajuns sa-si implineasca "visul american" intra si tu pe grupul de discutii "Cum sa ajung la Facebook?" si comenteaza despre cat de usor e sa ajungi sa lucrezi la Facebook sau cat de multi dintre noi isi permit un doctorat pe "pamantul fagaduintei"!

Virginia Selaru - editor Studentie.ro

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: 2 - 3 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2023-02-05 00:00:00 - 2023-03-04 00:00:00