studentie.ro  » cariera » dezvoltare » FLASH MOB-URI PENTRU PROMOVAREA VOLUNTARIATULUI

FLASH MOB-URI PENTRU PROMOVAREA VOLUNTARIATULUI

Publicat: 10 Iul 2009 | Vizualizari: 1609

A.R.T. Fusion va invita la Festivalul "Ia ARTitudine" FLASH MOB-uri pentru promovarea voluntariatului.
13 voluntari din Spania, Polonia, Letonia, Turcia si voluntari ai Asociatiei A.R.T. FUSION aduc o noua abordare, arta participativa, si isi propun sa promoveze voluntariatul in randul tinerilor prin diferite forme de arta.

Un flash mob este reprezentat printr-un grup mare de persoane care se reunesc dintr-odata intr-un spatiu public, realizeaza o actiune neobisnuita pentru o perioada scurta de timp pentru si apoi parasesc rapid zona, fiecare indreptandu- se in propria-i directie.

LOCUL: PARCUL CISMIGIU, CEASUL CU FLORI
DATA: SAMBATA, 11.07.09
DURATA: 5 MINUTE
"SA COMUNICAM CU CRETA" ORA: 17.00
Ce trebuie sa faci? Poarta-te normal si plimba-te prin parc ca si acum nimic nu este pe cale sa se intample...La 17.00 fix vei auzi un semnal sonor. In acest moment te apleci si scrii pe asfalt cu creta: "Voluntariatul este o arta", desenezi ceva frumos (o fata zambareata, soare, etc) iar apoi pleci pur si simplu.
Ne vom intalnii la 16.45 la Ceasul cu Flori din Cismigiu pentru a hotari care este semnalul de inceput si pentru a distribui creta necesara( este de apreciat daca aveti de asemenea creta personala).
TE ASTEPTAM SA NI TE ALATURI! NU STA DEOPARTE! VINO SI IA ARTITUDINE ALATURI DE NOI!!!

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: Confidential
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2023-02-04 00:00:00 - 2023-03-04 00:00:00