studentie.ro  » cariera » dezvoltare » FUTURE CREATION WORKSHOP LA BUCURESTI

FUTURE CREATION WORKSHOP LA BUCURESTI

Publicat: 09 Sep 2009 | Vizualizari: 888

Alege constient sa-ti planifici viitorul pe care ti-l doresti alaturi de un Life Coach cu experienta de peste 10 ani de consiliere in dezvoltare personala, alegeri de cariera, alegeri vocationale si de viata personala.
Indiferent de definitia ta pentru succes, fie ca ea inseamna iubire, implinire spirituala, o cariera frumoasa, capacitatea de a-i ajuta pe ceilalti, acest workshop iti ofera tool-urile si metodele practice necesare pentru a atinge succesul pe care il doresti. I
FUTURE CREATION WORKSHOP
La Bucuresti
Ai viitorul pe care ti-l creezi!
Alege constient sa-ti planifici viitorul pe care ti-l doresti alaturi de un Life Coach cu experienta de peste 10 ani de consiliere in dezvoltare personala, alegeri de cariera, alegeri vocationale si de viata personala.
Pe 19-20 si 25-26 Septembrie: 16 locuri, 16 ore, 4 zile de week-end, sala Ubicuu, , Str. Popa Stoica din Farcas nr. 92, Bucuresti (zona Alba Iulia, Unirii). Harta: www.futurecreation.ro
CE ESTE
Este primul Workshop de acest tip in Romania, cursul unde iti dai raspunsul la intrebarile: Ce ma face FERICIT? Care este MENIREA MEA?
Indiferent de definitia ta pentru succes, fie ca ea inseamna iubire, implinire spirituala, o cariera frumoasa, capacitatea de a-i ajuta pe ceilalti, acest workshop iti ofera tool-urile si metodele practice necesare pentru a atinge succesul pe care il doresti. In timpul workshopului, in primul rand, afli clar ce iti doresti cu adevarat de la viata.
STRUCTURA
Vei lua parte la multe, multe, multe, exercitii si jocuri de descoperire, printre care se numara: Exercitii de vizualizare creativa Exercitii de autoreflexie Arta luarii deciziilor corecte Jocul dezvoltarii viziunii pentru 20 de ani Jocuri de autocunoastere si de revelare a propriei naturi ascunse Jocuri de deschidere sufleteasca, de empatie Jocuri de grup si de vizualizare contemplative
TRAINER SI COACH
Istvan Csibi, presedinte Arte Diem Society, absolvent al Liceului de Arta din orasul Tg. Mures (1984) si al facultatii de filologie al Universitatii din Iasi - Limba si literatura engleza (1990). A facut studii de regie de teatru si a infiintat o companie de teatru-dans independenta: Teatrul Magic Mandala, cu care a realizat numeroase spectacole. Scriitor: Kama Pura Orasul incantarilor (2004). Masterand in Management cultural si cooperare culturala internationala, Barcelona, Spania (2005). Educat in sfera artistica, a profesat ca actor, regizor de teatru, si coordonator de programe culturale internationale. A elaborat un curs de Creativitate Generala bazata pe metoda holistica si pe principiile Psihologiei Transpersonale. Are o experienta de 10 ani de consiliere in dezvoltare personala, alegeri de cariera, vocationale si de viata personala.
Inscriere online - www.artediem.org
Telefon: 0726 509 741
E-mail: contact@artediem.org

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: 2 - 3 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2023-02-05 00:00:00 - 2023-03-04 00:00:00