studentie.ro  »  Cariera  »  Dezvoltare  »  IMPARTE! E MAI MULT DECAT O FELIE DE PAINE

IMPARTE! E MAI MULT DECAT O FELIE DE PAINE

calendar_month 07 Iul 2009, 00:00
Vel Pitar a lansat vineri, 3 iulie 2009, campania sociala “Imparte! E mai mult decat o felie de paine!". Cu ajutorul consumatorilor sai, pentru fiecare paine speciala de 300g, Vel Pitar va dona o felie oamenilor nevoiasi din Bucuresti.
Mecanismul campaniei presupune ca orice client care a achizitionat o paine speciala de 300g, sa intre pe site-ul www.imparte.ro, sa introduca codul de pe sticker si sa aleaga catre ce institutie directioneaza felia de paine: un centru de plasament, un centru de ingrijire pentru persoane varstnice sau o cantina sociala.

Cele trei institutii sociale din Bucuresti incluse de Vel Pitar in campania “Imparte! E mai mult decat o felie de paine!" sunt: Centrul de plasament „Robin Hood", Centrul de ingrijire si asistenta sociala pentru varstnici Nr.1 si Cantina sociala coordonata de Asociatia „Sfantul Stelian".
Centrul de plasament „Robin Hood" are o capacitate de 60 de locuri si ofera gazduire copiilor cu varste intre 4 si 18 ani.
Centrul de plasament ofera servicii de tip rezidential si are ca scop asigurarea accesului copiilor, pe o perioada determinata, la gazduire, ingrijire, educatie si pregatire in vederea reintegrarii sau integrarii familiale si socio-profesionale.
Centrul de ingrijire si asistenta sociala pentru varstnici Nr.1 adaposteste 92 de persoane varstnice. Institutia medico-sociala are o vechime de peste 50 de ani si adaposteste pacienti cu polipatologie geriatrica, posesori de certificate de persoana cu handicap.
Cantina sociala coordonata de Asociatia „Sfantul Stelian are o capacitate de 70 de persoane si ofera suport nutritional pentru diferite categorii sociale de beneficiari – copii ai strazii si din familii dezavantajate, familii numeroase, fara posibilitati financiare, varstnici singuri, cu venituri insuficiente si persoane fara adapost.
Vel Pitar a initiat aceasta campanie sociala ca raspuns la problemele si necesitatile comunitatilor in care isi desfasoara activitatea. Vel Pitar crede in valoarea si potentialul societatii romanesti de a-si ajuta semenii si doreste sa contribuie la un viitor mai bun si un trai decent pentru cat mai multe persoane fara posibilitati financiare.
Vel Pitar este liderul pietei romanesti a produselor de panificatie si un jucator important in domeniul specialitatilor de cofetarie si patiserie, biscuiti si produse de morarit. Oferta de produse se regaseste zilnic pe masa a peste 1.500.000 de consumatori, ceea ce recomanda Vel Pitar ca principalul furnizor de produse de panificatie de calitate. Actionarul majoritar al Vel Pitar SA este fondul american de investitii Broadhurst Investments Limited, administrat in Romania de New Century Holdings (NCH).