studentie.ro  » cariera » dezvoltare » INSCRIE-TE LA PROTECTED AREA SEMINARS

INSCRIE-TE LA PROTECTED AREA SEMINARS

Publicat: 23 Iun 2009 | Vizualizari: 665

Esti interesat de ecologie?
Esti dornic sa cunosti tineri geografi din Europa?
Te pasioneaza protectia mediului inconjurator si modul in care traditiile si cultura ajuta sau nu la conservarea naturii?

Daca DA, vino intre 31 iulie si 4 august la prima editie a seminarului international "Protected Areas Seminar" pe tema "The role of culture and local traditions in nature`s conservation", eveniment organizat de Asociatia Studentilor Geografi in colaborare cu EGEA Bucuresti.

Protected Areas Seminar (pe scurt PAS), este un nou concept, un eveniment special ce reprezinta o combinatie intre natura, traditii si prelegeri despre protectia mediului inconjurator.
Evenimentul va avea loc la Horezu avand ca studiu de caz Parcul National Buila Vanturarita si imprejurimile. Veti avea ocazia sa intrati in contact cu traditiile locale (Horezu fiind unul din principalele centre de ceramica populara din tara) si cu peisajul unic - in nordul Olteniei fiind cea mai mare concentrare de manastiri din tara, majoritatea dintre acestea aflandu-se in apropiere de Horezu. De asemenea va fi organizata o excursie de o zi in Parcul National Buila-Vanturarita coordonata de ghizi specializati. Printre altele avem “incluse in pachet": excursie la Pestera Muierilor, Trovantii din Costesti, Vanatoare de comori in Horezu si imprejurimi, concurs de mini-documentare, focus-grup, discutii stiintifice, petreceri tematice, totul bine garnisit cu metode de educatie non-formala.
Pentru mai multe informatii accesati: http://www.egea.eu/congresses/pas09/index.php iar pentru alte lamuriri si inscrieri scrieti-ne pe adresa: pr.as09@hotmail.com
Inscrieri pana la data de 27.06!

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: 6 - 12 luni
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Iasi, Pitesti, Ploiesti
Perioada de valabilitate: 2023-02-01 00:00:00 - 2023-02-03 00:00:00