studentie.ro  » cariera » dezvoltare » Link Education And Practice (LEAP) cauta redactori

Link Education And Practice (LEAP) cauta redactori

Publicat: 06 Apr 2011 | Vizualizari: 2149

Organizatia Link Education And Practice organizeaza un open-call pentru 5 studenti interesati de jurnalism care vor avea ocazia sa scrie reportaje si editoriale in cadrul unei platforme de educatie nonformala.

Cei cinci studenti vor lucra alaturi de Oana Dan, jurnalist la Evenimentul Zilei. Practic, studentii selectati vor redacta articole online pe teme ce tin de educatia nonformala din mediul studentesc si vor putea sa isi imbunatateasca abilitatile dobandite in facultate. Se ofera oportunitatea ca activitatea lor jurnalistica sa fie ghidata prin editarea textelor redactate, feedbackul profesionist, dar si tot sprijinul necesar in perfectionarea tehnicilor de investigare si colectare a informatiilor.

Cei interesati de acest proiect sunt rugati sa ne trimita un text scris de ei (pe orice tema, inclusiv proiecte pentru facultate) de cel mult 3 pagini, pana la data de 09.04.2011 la adresa de e-mail office@leap.ro.

Portalul de educatie nonformala este prima resursa pentru toti beneficiarii de educatie nonformala. Acesta va oferi informatie relevanta pentru tineri in general, companii, persoane din mediul academic si cercetare, persoane implicate in elaborarea politicilor de tineret si educatie.

Oportunitati:

- experienta alaturi de un jurnalist profesionist

- o perspectiva noua asupra pietei new-media din Romania

- dezvoltarea unui portofoliu de articole care va reprezenta un atu la angajare

- dezvoltarea unor relatii profesionale cu reprezentantii mediului ONG-istic si universitar, dar si cu angajatori din diferite domenii de specializare

- posibilitatea ca activitatile desfasurate sa fie recunoscute pentru practica din timpul facultatii

- lucrul intr-o echipa tanara si entuziasta

Link Education And Practice – este prima organizatie constituita ca platforma de interactiune intre studenti, companii, institutii si ONG-uri, cu scopul de a crea o punte de legatura intre oferta educationala existenta si cerintele pietei de munca. Pentru aceasta, LEAP isi propune sa promoveze si sa faciliteze accesul tinerilor la activitati de educatie non-formala (voluntariat, stagii de practica, traininguri, scoli de vara etc) – activitati care rafineaza calitatile si aptitudinile importante in dezvoltarea personala si profesionala.

Sursa: Unibuc

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: 6 - 12 luni
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Iasi, Pitesti, Ploiesti
Perioada de valabilitate: 2022-11-25 00:00:00 - 2022-12-05 00:00:00