studentie.ro  » cariera » dezvoltare » Link Education and Practice recruteaza

Link Education and Practice recruteaza

Publicat: 27 Oct 2010 | Vizualizari: 2005

LEAP, Link Education and Practice, cauta colaboratori si voluntari pentru proiectele sale de educatie non-formala! Daca esti student si ai vrea sa vezi cum e sa realizezi proiecte de PR sau visezi sa lucrezi in cercetare, esti asteptat la un interviu cu membrii echipei.

Inscrie-ti CV-ul trimitandu-l la adresa office@leap.ro pana pe data de 30 octombrie si fa primul pas catre LEAP!

Ce este LEAP?

S-a spus despre proiectele LEAP ca pun punctul pe i, pentru ca fiecare din noi ajunge, la un moment dat, la concluzia ca educatia pe care o primeste in cadrul invatamantului formal ii ofera prea multa teorie, dar neglijeaza experienta practica ce ni se cere in momentul in care vrem sa ne construim o cariera.

Mai mult decat atat, LEAP are instrumentele necesare unei astfel de sustineri a dezvoltarii personale, prin experienta organizationala al unui Board of Advicers care ne ghideaza cele mai idealiste planuri cu profesionalismul si experienta de care beneficiaza. LEAP este fondat si condus de tineri cu multa experienta in domeniul non-profit si in proiecte educationale, care pun accentul pe comunicarea egala intre mediile universitare si cele de afaceri si institutionale.

Sursa: Unibuc

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: Confidential
Nivel cariera: 5 - 10 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2022-01-28 00:00:00 - 2022-02-07 00:00:00