studentie.ro  » cariera » dezvoltare » MAREA REDOZARE: A DOUA EDITIE!

MAREA REDOZARE: A DOUA EDITIE!

Publicat: 31 Iul 2009 | Vizualizari: 966

Pe 15 august 2009 bucurestenii sunt invitati sa colecteze selectiv dozele din aluminiu, a doua oara. La primul eveniment organiztorii, asociatiile EcoAssist si ALUCRO, au mobilizat aproximativ 50 de persoane sa aduca doze din aluminiu.
Cantitatea stransa in cadrul primei editii a fost de 60 kg de doze. Asadar, organizatorii ii asteapta pe toti cei interesati de eveniment sa vina a doua oara in Parcul Tineretului, la intrarea dinspre liceul Sincai, sambata 15 august, intre orele 18:00 - 21:00.
Cantitatea minima de doze pentru inscriere este cel putin 25 de doze. Foarte important de retinut este faptul ca numai dozele inscriptionate ALU vor fi primite. Conservele de peste, pateu, bulion, porumb, mazare sau orice alte alimente, inscriptionate ACC sau FE, nu sunt confectionate din aluminiu si nu vor fi primite in cadrul acestui eveniment.
Premiile care ii asteapta pe cetateni sunt un sistem navigatie auto si 5 lazi frigorifice cu incalzire electrica (pline cu bere si sucuri la doza).
MAREA REDOZARE reprezinta o serie de evenimente, pregatite pentru 2009, realizata de cele doua asociatii non-profit, EcoAssist si ALUCRO. Dozele vor fi ridicate de o firma specializata si introduse in procesul de reciclare.
MAREA REDOZARE are drept obiectiv informarea si constientizarea cetatenilor cu privire la utilizarea eficienta a resurselor naturale, aluminiul fiind 100% reciclabil. Prin initiativa organizatorilor se doreste protejarea mediului inconjurator, economisirea resurselor si energiei, in beneficiul nostru si al generatiilor viitoare.
Asadar, pe 15 agusut 2009, bucurestenii responsabili sunt asteptati cu cel putin 25 de doze la standul organizatorilor evenimentului MAREA REDOZARE!

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: Confidential
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2023-02-07 00:00:00 - 2023-03-04 00:00:00