studentie.ro  »  Cariera  »  Dezvoltare  »  MYTH BUSTERS - BUSINESS EDITION 2010

MYTH BUSTERS - BUSINESS EDITION 2010

7/78676
calendar_month 04 Mar 2010, 00:00
Scoate frica din dulap!...e de moda veche. De acum se poarta CURAJUL!
Business Organization for Students te provoaca sa participi la proiectul Myth Busters – Business Edition care se va derula in perioada 10-11 martie la Orange Concept Store si profita de experienta unora dintre cei mai de succes antreprenori romani. Ei vor fi acolo sa te ajute sa stergi cuvantul „obstacol” din planurile tale de viitor si sa gasesti drumul cel mai bun pentru a-ti implini visele. Da-i o sansa antreprenorului din tine si distruge miturile din afaceri!


Asa ca nu-ti ramane decat sa faci un clic aici: bosromania. ro/mythbusters/, sa completezi aplicatia si sa o trimiti pana pe 3 martie(inclusiv) pe adresa aplicatiemyth@ gmail.com si... vanatoarea de mituri poate incepe!
BOS-uletii s-au pus pe treaba si va prezinta in curand un eveniment inedit numit:
Myth Busters-Business Edition

Locul: Orange Concept Store
Perioada: 10-11 martie 2010
Orele: 10:00-16:00

Structurat sub forma unor workshop-uri, proiectul se adreseaza studentilor din anii terminali si masteranzilor din ASE, Facultatea de Administratie si Afaceri (Universitatea Bucuresti) sau SNSPA care isi doresc sa afle cat mai multe informatii despre domeniul antreprenoriatului. Pe parcursul celor doua zile, cu ajutorul unor specialisti in domeniu ne propunem sa „daramam” cele mai des intalnite mituri printre care amintim incapacitatea tinerilor de a gestiona eficient timpul sau imposibilitatea accesarii fondurilor necesare unei afaceri. Scopul proiectului este de a reda studentilor increderea in propriile forte, oferindu-le in acelasi timp suportul teoretic necesar pentru demararea unei afaceri de succes.

Veti intalni patru personaje, patru tipologii de studenti in care sigur va veti regasi, veti vedea cum tineri asemenea voua se lovesc de idei preconcepute legate de antreprenoriat, de deschiderea unei afaceri. Dar cu ajutorul specialistilor si a experientei acestora in lumea bussiness-ului speram sa va aratam ca antreprenoriatul nu este un domeniu de neconceput pentru cei fara experienta, lipsiti de un suport material prea mare.

Mai mult veti reusi sa ii ajutati pe acesti tineri sa-si realizeze visul. Formand patru echipe a cate 5 membrii veti putea realiza planul de afacere pe care cei 4 sau oricare dintre voi ar putea sa-l puna in aplicare mai departe. Veti vedea ca nu este atat de greu, mai ales cand aveti oameni care sa va indrume permanent.

Asa ca descarcati aplicatia aplicatie_Myth_Busters_2010, completati-o si trimiteti-o pana pe 5.03.2010 la aplicatiemyth@gmail.com.