studentie.ro  » cariera » dezvoltare » ONGFEST

ONGFEST

Publicat: 29 Iul 2009 | Vizualizari: 1077

ONGFest este cel mai mare eveniment al societatii civile romanesti si se va desfasura intre 11 si 13 septembrie in centrul vechi al Bucurestiului, pe strazile Franceza, Stavropoleus si Smardan. Evenimentul este un promotor al comportamentului filantropic si voluntar, precum si al participarii publice si va reuni peste 150 de ONG-uri, donatori, fundatii corporatiste, companii, institutii publice si peste 15.000 de vizitatori, in cele trei zile de spectacole, concerte, expozitii de fotografie, teatru stradal, seminarii si dezbateri.
Evenimentul se adreseaza in principal cetatenilor dispusi sa ofere putin din timpul lor liber comunitatii in care traiesc si doresc sa se implice in activitati de voluntariat, dar nu stiu cum ar putea realiza acest lucru. Pentru acestia, ONGFest este o ocazie unica de a intra in contact cu organizatiile societatii civile, dar si un mod interesant si interactiv de petrecere a timpului liber.
Vrei sa participi? Nimic mai simplu! Descarca Formularul de Inscriere, completeaza-l si trimite-l pe adresa de email aurelia.grigore@ fdsc.ro pana la data de 31 iulie 2009!
Pentru organizatiile participante din afara Bucurestiului, se asigura cazarea pe toata durata evenimentului, pentru 2 persoane din partea fiecarei organizatii.
Mai multe detalii aici!

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: S.C. SANADOR S.R.L.
Nivel cariera: 1 - 2 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2023-02-01 00:00:00 - 2023-02-05 00:00:00