PARTICIPA LA TRAININGUL 'DREPTURILE OMULUI: INTRE TEORIE SI PRACTICA'
5/5371
calendar_month 12 Nov 2007, 00:00
Institutul Roman pentru Actiune, Instruire si Cercetare in Domeniul Pacii organizeaza in luna decembrie trainingul:

3-4 decembrie 2007 - DREPTURILE OMULUI: INTRE TEORIE SI PRACTICA


Acest training interactiv va oferi notiunile de baza in drepturile omului asa cum au fost, sunt si ar trebui aplicate in diferite domenii, atat in Romania cat si in strainatate.


Programul isi propune sa ofere participantilor (studenti, profesori, practicieni in domeniul drepturilor omului) posibilitatea de a concepe planuri concrete de actiune in domeniul drepturilor omului. Intreg trainingul se va desfasura intr-un mediu motivat de dialog, implicare si impartasirea cunostintelor.

Trainingul aduce atat experienta altor universitati specializate in ac est domeniu (UN University for Peace din Costa Rica, European Peace University din Austria) cat si cel mai bune practici ale organismelor ONU, ale universitatilor internationale, societatii civile si ale mediului de afaceri. Trainingul va prezenta Drepturile Omului si prin perspectiva metodei TRANSCEND, metoda pentru transformarea conflictelor prin mijloace pasnice adoptata ca manual de training de Natiunile Unite si care a fost aplicata in mai mult de 50 de tari.

Formatoare:

Andra Tanase este Directorul Departamentului de Tineret al PATRIR. Andra a obtinut un master de la Universitatea ONU pentru Pace din Costa Rica si este licentiata in economie si studii internationale la colegiul Macalester din Statele Unite ale Americii. Printre responsabilitatile ei se numara facilitare si training atat la nivel national cat si international, cercetare in domeniul pacii si al transformarii conflictelor si coordonare de programe.

Locatie:

Trainingul va avea loc in perioada 3-4 decembrie la sediul Institutului Roman pentru Pace (PATRIR), BD. 1 decembrie 1918, nr. 26, Cluj Napoca.

Procedura de inscriere si taxa:

Taxa de participare acopera participarea integrala la program, materialele distribuite in cadrul programului si, pauzele de

cafea pentru studenti 50 RON, pentru angajati / altecategorii: 75 RON

Pentru a aplica, trebuie sa completati o fisa deinscriere pe care trebuie sa o solicitati de la Coordonatoarea Centrului de training, Lia Bolte, la adresa lia.bolte@patrir.ro, sau traininguri@ patrir.ro.

Termen limita pentru inscriere: luni, 26 noiembrie 2007

Confirmarea locului se face prin achitarea partiala (50%) a taxei de participare cu o saptamana inaintea trainingului.