studentie.ro  » cariera » dezvoltare » PR DE FESTIVAL

PR DE FESTIVAL

Publicat: 25 Mai 2009 | Vizualizari: 757

Si daca nu or sa mai vina artistii invitati? Si daca nu o sa facem rost la timp de locatie?
Daca nu se vor inscrie destui voluntari? Daca se vor inscrie multi, dar nu vom putea conta pe toti?

Si daca apar costuri neprevazute? Daca vom avea invitati cu pretentii exagerate si gusturi imprevizibile? Daca vor intarzia zborurile invitatilor care sosesc din strainatate? Daca pretul biletelor o sa li se para prea mare? Daca ne lasa balta sponsorii in ultima clipa? Si daca punem totul la punct, pana la ultimul detaliu, dar nu vor veni destui oameni?

Stim ca te-ai gandit, nu o data, ce intrebari nu ii lasa sa doarma noaptea pe organizatorii Stufstock. Sau ai NexT? Sau ai Festivalului National de Teatru? Si cu siguranta, ai vrea sa afli si ce raspunsuri practice, creative sau doar urgente au trebuit sa dea.
Noi am vrut sa iti dam ocazia sa afli chiar de la experti ce presupune organizarea unui eveniment cultural de mare amploare, cum se realizeaza coordonarea tuturor oamenilor si rotitelor implicate in poveste, sincronizarea tuturor actiunilor, cum se impart timpul si banii, astfel incat sa ajunga pentru toti si pentru toate si, mai ales, cum se promoveaza, apoi, potentialul rod al acestor eforturi, pentru a-i castiga un public care sa il merite.
Daca vrei sa afli ce interventie divina asigura succesul acestor evenimente, te asteptam miercuri, 27 mai 2009, ora 19.00, la ceainaria Carturesti, sa adresezi intrebarile tale invitatilor nostri:
Teo Zabava, Director PR Stufstock
Anca Romanescu, Consultant PR Stufstock
Yvonne Irimescu, Coordonator de Proiect al Festivalului International de Scurt si Mediu Metraj NexT.
Aura Corbeanu, Director Executiv al Festivalului National de Teatru.

Adresa de inscriere este prtea_inscrieri@yahoo.com, deja celebra!

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2023-02-07 00:00:00 - 2023-02-11 00:00:00