studentie.ro  » cariera » dezvoltare » PR TEA: PR PENTRU PR

PR TEA: PR PENTRU PR

Publicat: 25 Iun 2009 | Vizualizari: 713

Poate te-ai gasit vreodata in fata unui formular de inscriere in care ti se cerea sa iti prezinti calitatile, sa te descrii in cateva cuvinte, sa spui de ce te-ar alege pe tine si nu pe altul.
Atunci, mai mult ca sigur stii cat de greu este sa-ti faci reclama singur. Stim ca cei care lucreaza in agentii de PR sunt buni in a-i consilia pe altii, dar cum stau lucrurile cand vine vorba de ei insisi? La urma, urmei se zice ca cizmarul umbla mereu descult....Oare e valabil si pentru PR?

Afla de la invitatii nostrii: Larisa Petrini (PR Director, Saatchi & Saatchi) si Anca Rancea (PR Manager, Leo Burnett Group) ce presupune sa faci PR pentru o agentie de PR.
Cat de greu este sa identifici problema in propria gradina, dar mai ales sa o rezolvi? Care este imaginea ce te avantajeaza si cum o mentii?
Te asteptam la sub_Carturesti, marti, pe 30 iunie, la ora 19:00 la PR Tea unde vei afla direct de la specialistii din agentii raspunsurile la toate intrebarile tale!
Nu trebuie sa ratezi ultima editie a acestui sezon!
Inscrierile la adresa prtea_inscrieri@ yahoo.com pana pe data de 30 iunie.
PR Tea este o conferinta lunara, organizata de PRIME Romania, cu sprijinul Carturesti, Ambition!, IQads, Metropotam, Smart FM, Studentie.ro si ApPRentice.ro.

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: 3 - 5 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2023-02-05 00:00:00 - 2023-02-14 00:00:00