studentie.ro  » cariera » dezvoltare » PRIMUL WORKSHOP INTERNATIONAL DE ANTREPRENORIAT IN DOMENIUL MUZICII CULTE

PRIMUL WORKSHOP INTERNATIONAL DE ANTREPRENORIAT IN DOMENIUL MUZICII CULTE

Publicat: 31 Iul 2009 | Vizualizari: 802

Proiect al agentiei Exces Music, sprijinit de British Council prin intermediul programului Creative Collaboration, `Successful Arts in Contemporary Environment` este un atelier dedicat tinerilor compozitori si muzicologi europeni si propune o abordare bi-directionala in formarea profesionala: specializarea muzicala si managementul cultural.
In perioada 30 iulie - 7 august, trainerii sositi din Londra, Skopje si Bucuresti vor discuta cu participantii atat tehnici de compozitie si cercetare muzicologica, cat si probleme legate de antreprenoriatul cultural, ajutandu-i pe tinerii muzicieni sa-si largeasca orizontul de actiune si sa identifice eficient oportunitatile pentru o cariera de succes.
Pentru a asigura reusita atelierului, au fost invitati sa sustina cursuri personalitati din elita vietii culturale internationale: compozitorii Param Vir (unul dintre cei mai apreciati creatori contemporani, de origine indiana, stabilit la Londra), Kenneth Hesketh (cadru didactic la Colegiul Regal de Muzica din Londra) si Philip Cashian (manager cultural si sef al catedrei de compozitie la Academia Regala de Muzica din Londra), muzicologul Roza Nolcheva (manager cultural si producator in cadrul Radiodifuziunii din Skopje), precum si un ansamblu de muzica contemporana din Bucuresti.
La `Successful Arts in Contemporary Environment` sunt asteptati cursanti din Romania si Marea Britanie, iar finalul atelierului va culmina cu un concert gazduit de Filarmonica din Sibiu, in data de 7 august , de la ora 19:00. In program figureaza lucrari ale tinerilor compozitori, dar si piese de Dan Dediu, Doina Rotaru, Param Vir, Kenneth Hesketh si Philip Cashian.

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: 3 - 5 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2023-02-07 00:00:00 - 2023-02-14 00:00:00