studentie.ro  » cariera » dezvoltare » PROGRAMUL 'IMPREUNA PENTRU FIECARE'

PROGRAMUL 'IMPREUNA PENTRU FIECARE'

Publicat: 21 Iul 2009 | Vizualizari: 1967

Rompetrol si-a propus sa se implice in comunitate si sa promoveze un comportament responsabil, incercand sa gaseasca solutii pentru doua domenii cu reale probleme in societatea noastra: mediu si sanatate.
"Impreuna pentru fiecare" este un program de implicare in activitati responsabile social, initiat de Rompetrol si destinat ONG-urilor dar si voluntarilor activi la nivelul comunitatilor rurale. Programul se adreseaza ONG-urilor si voluntarilor care vor sa se implice in comunitatile din care provin, contribuind astfel la imbunatatirea calitatii vietii pentru intreaga comunitate.
Voluntarii implicati pot aduce o schimbare clara in comunitatea lor si pot fi un exemplu demn de urmat.
Activitati eligibile:
- Renovarea cabinetelor care asigura servicii medicale (renovare/modernizare spital/dispensar cabinete medicale individuale, cabinete stomatologice, etc).
- Ecologizarea unor zone afectate de poluare
Propunerile de proiect pot fi facute de voluntari – persoane fizice, ONG-uri - furnizori de servicii medicale. Aplicantii sunt incurajati sa indrume voluntari catre activitatile special destinate voluntarilor.
Acestea sunt descrise intr-o sectiune separata in cadrul site-ului. Proiectele castigatoare vor putea fi implementate pe parcursul a maxim 3 luni.
Data limita pentru depunerea proiectelor este: 31 iulie 2009
Mai multe informatii aici!

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: S.C. SANADOR S.R.L.
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2023-02-01 00:00:00 - 2023-03-01 00:00:00