studentie.ro  »  Cariera  »  Dezvoltare  »  PROIECT TRIPLE C: CULTURES-COMMUNICATION-COOPERATION

PROIECT TRIPLE C: CULTURES-COMMUNICATION-COOPERATION

6/65827
calendar_month 04 Sep 2009, 00:00
Asociatia `Clubul Tinerilor din Sfantu Gheorghe` organizeaza intre 5-12 Septembrie 2009 la Sfantu Gheorghe proiectul Triple C: Cultures-Communication-Cooperation. Proiectul este un training international pe tema diversitatii culturale. La acest proiect vor veni 21 participanti din 7 tari - Finlanda, Malta, Italia, Portugalia, Turcia, Ungaria si Romania. Programul va fi coordonat de 2 traineri internationali din Ungaria.
Acest proiect isi propune sa formeze liderii asociatiilor de tineret sa fie capabili sa pregateasca, sa implementeze si sa evalueze workshopuri pe tema diversitatii culturale in schimburi internationale de tineri. Mai multe informatii despre proiect, organizatori, formatori si participanti putei gasi pe site-ul proiectului: http://www.szik.ro/triplec
In data de 6 Septembrie 2009 va avea conferinta de presa cu ocazia lansarii proiectului la ora 10:00 la Centrul de Studii Europene Arcus.
Proiectul este finantat de Comisia Europeana prin programul `Tineret in Actiune`, Actiunea 4.3 – Proiect de formare si retele.