studentie.ro  » cariera » dezvoltare » RE-START ARHITEXT LA DEALU FRUMOS, 24 - 26 IULIE 2009

RE-START ARHITEXT LA DEALU FRUMOS, 24 - 26 IULIE 2009

Publicat: 14 Iul 2009 | Vizualizari: 910

Revista Arhitext re-starteaza propria-si activitate publicationala pornind de la un proiect amplu desfasurat intr-un spatiu generos si inspirational situat, poate nu intamplator, chiar in centrul geografic al Romaniei: Dealu Frumos din judetul Sibiu.
Revista Arhitext a hotarat ca, intre 24-26 iulie 2009, sa mute `centrul de greutate` al ideilor ce dau viata continutului sau publicistic, invitand si pe altii sa ia parte la acest proces si in acelasi timp, sa-si identifice propriile motive/metode de re-startare.
Ce se va petrece la Dealu Frumos intre 24-26 iulie?
O clipa de expiratie si una de inspiratie. Si un nou start. Asa ne place noua sa credem si asa speram sa si fie.
Cei care au raspuns invitatiei noastre cred, ca si noi, in incarcatura pozitiva a schimbarii/transformarii/inovarii prezentului in care ne desfasuram cu totii activitatea profesionala. Au ales sa ne onoreze cu prezenta, cu inspiratia specifica domeniilor in care activeaza si sa ne ajute in a gasi directii, atat pentru revista cat si pentru domeniile noastre de interes: Adrian Mihalache, Cristian Parvulescu, Bogdan Ghiu, Florentina Badea, Mihai Pienescu, Arpad Zachi, Ioan Andreescu, Sabin Bors, Florin Munteanu, s.a.
In pregatirea evenimentului a avut loc si un concurs de eseuri la care au raspuns studenti de la diferite facultati bucurestene si din tara, tineri care au tinut sa ne expuna punctul lor de vedere vis-a-vis de `re-start`. Dintre acestia, vor fi alaturi de noi la Dealu Frumos pentru a-si sustine eseul, 5 nominalizati. Eseurile celor nominalizati vor putea fi citite in revista Arhitext incepand cu numarul 200 (octombrie).
Va mai propunem si:
-`Best Of`: expozitia Premiilor Arhitext design 1993-2007
-`Rewind & Forward`: expozitia revistei Arhitext 1990-2009
-5 o`clock Arhitext `Re-Start`: Carlo Scarpa - Proiectie de filme
Va asteptam sa fiti alaturi de noi, la Dealu Frumos, 24-26 iulie 2009!
Pentru mai multe detalii, va rugam contactati: Lavinia Marin, Responsabil Comunicare arhitext_redactie@b.astral.ro, 031.104.11.78
Organizator: Fundatia Arhitext design
Cu sprijinul Ordinului Arhitectilor din Romania, prin finantare din Taxa de timbru
Parteneri: OAR filiala Bucuresti, Universitatea de Arhitectura si Urbanism `Ion Mincu`, Fundatia Luceafarul, MGT Educational
Parnteneri Media: Radio Romania Cultural, Observatorul Cultural, Bucharest Herald, Metropotam, Studentie.ro, Arhitext, Arhitectura, Igloo

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: S.C. SANADOR S.R.L.
Nivel cariera: 1 - 2 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2023-02-04 00:00:00 - 2023-02-05 00:00:00