Recrutari de toamna. Targuri de cariera in cinci orase din Romania si unul din Republica Moldova. Programul si companiile
4/42619
calendar_month 18 Sep 2023, 10:11

Toamna se numara bobocii dar si angajarile! Daca esti in cautarea unui loc de munca sau pur si simplu vrei sa iei pulsul pietei muncii, poti participa la unul dintre evenimentele marca Targul de Cariere. Anul acesta, editia de toamna se va derula in intervalul octombrie-noimebrie, in cinci orase din Romania si unul din Republica Moldova: Cluj-Napoca, Iasi, Chisinau, Brasov, Sibiu si Targu Mures.

Mii de oferte de munca si angajatori de top

Targul de Cariere reprezinta un reper in randul evenimentelor de recrutare. A fost lansat la Cluj, in anul 2006, cu intentia de a aduce candidatii fata in fata cu angajatorii momentului din diverse domenii de activitate. Pe parcursul celor 17 ani de activitate a devenit una dintre cele mai importante retele de evenimente de cariera din Romania si Republica Moldova. Targul de Cariere se adreseaza atat candidatilor cat si companiilor interesate de recrutare eficienta, avand doua sezoane anual: toamna si primavara.

In cadrul acestei editii, ce se va desfasura in intervalul octombrie-noiembrie 2023, candidatii vor avea ocazia sa cunoasca potentiali angajatori din domenii precum: publicitate, industria alimentara, inginerie si IT, productie si tehnica, auto si automotive, HoReCa, logistica si transport, telecomunicatii, comert, marketing si comunicare, resurse umane, financiar, bancar, farmaceutic, medical, Retail & FMCG sau turism.

Evenimentele au fost programate astfel:


Cluj-Napoca (9-10 octombrie)

Iasi (13-14 octombrie)

Brasov (3-4 noiembrie)

Sibiu (10-11 noiembrie)

Targu Mures (22 noiembrie)

Chisinau (27-28 octombrie)


Citeste continuarea articolului pe www.risco.ro