studentie.ro  » cariera » dezvoltare » S-A INCHEIAT PROIECTUL EUROPEAN ANTITRAFIC

S-A INCHEIAT PROIECTUL EUROPEAN ANTITRAFIC

Publicat: 17 Nov 2009 | Vizualizari: 2442

S-a incheiat proiectul “Cum anticipam traficul modern de fiinte umane” finantat de Comisia Europeana, prin intermediul programului Tineret in Actiune.
Acest proiect european care a inceput pe data de 1 iulie 2009 si organizat de Asociatia EuroDEMOS a avut ca teme urmatoarele subiecte: drepturile omului, ce inseamna traficul uman, metode de anticipare si combatere a acestui fenomen, consecintele psiho-sociale ale traficului de fiinte umane etc.
Asociatia EuroDEMOS a subliniat implicarea anumitor agentii sau scoli de manechine in fenomenul ingrijorator al traficului modern de fiinte umane. Cele mai importante activitati au fost:
Organizarea trainingului european “How to forestall the modern human traffic” (“Cum anticipam traficul modern de fiinte umane”) in perioada 18-26 iulie 2009;
Tarile participante au fost: Armenia, Azerbaijan, Bulgaria, Letonia, Polonia, Republica Moldova, Romania si Turcia. Participantii la training au fost 22 de reprezentanti ai unor diferite organizatii de tineret, din tari din UE sau vecine Uniunii Europene;
Organizarea seminariilor “Tratarea fenomenului de traficare a fiintelor umane prin respectarea cadrului legal” de pe 27 si 31 august 2009, in Botosani si Iasi.
Organizarea seminarului “Ziua Europeana de Lupta impotriva Traficului de Persoane”
de pe data de 18 octombrie 2009 la sediul Asociatiei EuroDEMOS, unde este si Centrul Transfrontalier de Preventie a Traficului Modern de Fiinte Umane Anti Modern Traffic (AMT). Proiectul “How to forestall the modern human traffic” (“Cum anticipam traficul modern de fiinte umane”) contribuie si la implementarea acestei strategii a centrului mentionat mai sus.
Realizarea filmului acestui proiect si apoi promovarea lui pe internet.
Acest proiect a oferit ocazia de a afla mai multe despre traficul modern de fiinte umane, despre accelerarea acestui fenomen si despre cum poate fi prevenit si combatut traficul uman prin parteneriate care sa depaseasca granitele statale.
Andreea Iolu - editor studentie.ro

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: S.C. SANADOR S.R.L.
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2023-02-04 00:00:00 - 2023-03-01 00:00:00