studentie.ro  » cariera » dezvoltare » SAPTAMANA NATIONALA A VOLUNTARIATULUI

SAPTAMANA NATIONALA A VOLUNTARIATULUI

Publicat: 22 Mar 2010 | Vizualizari: 1584

Saptamana Nationala a Voluntariatului 2010 va rula in perioada: 19 - 25 APRILIE 2010 in toate comunitatile unde exista centre de voluntariat, organizatii care implica voluntari si oameni cu initiativa!

IN ROLURILE PRINCIPALE:

toti cei care cred ca prin fapte mici pot schimba ceva in jurul lor,

care stiu cum sa ia initiativa,

sa isi transforme ideile in realitate si sa isi asume responsabilitatea.

SNV este un eveniment national menit sa mobilizeze cat mai multe organizatii si cat mai multi voluntari care sa contribuie la dezvoltarea comunitatilor lor si sa atraga sprijinul celorlalti pentru activitatea voluntarilor

si recunoasterea meritelor voluntarilor.

FII UN STAR, FII VOLUNTAR!

Daca vrei ca SNV 2010 sa ruleze si in comunitatea ta, daca tu sau organizatia ta doriti sa initiati activitati de voluntariat sau sa va implicati in beneficiul comunitatii voastre alaturi de altii, marcheaza data in agenda si rezerva-ti un loc in filmul voluntariatului 2010. Pro Vobis pune la dispozitie „recuzita” pentru organizarea activitatilor si o sectiune dedicata evenimentului pe pagina www.voluntariat ro pentru promovarea evenimentului si a activitatilor realizate de voi.

Detalii: voluntariat.ro/


 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Iasi
Perioada de valabilitate: 2022-11-29 00:00:00 - 2022-12-05 00:00:00