studentie.ro  » cariera » dezvoltare » Schimba perspectiva in cariera cu programul de training Let’s Get Ready!

Schimba perspectiva in cariera cu programul de training Let’s Get Ready!

Publicat: 18 Oct 2010 | Vizualizari: 1369

Let's Get Ready! este un proiect ce completeaza pregatirea tinerilor profesionisti din Romania prin experiente de invatare relevante si interactive. Trainingurile din program au scopul de a dezvolta tuturor participantilor competentele necesare pentru a obtine performante personale si profesionale in domeniul in care doresc sa exceleze. Aceste traininguri se desfasoara pe parcursul unei zile si abordeaza subiecte precum: managementul proiectelor, branding personal, organizarea timpului, vanzari consultative, managementul echipei si vorbire in public.

Sesiunea de cursuri are startul sambata, 23 octombrie, la Orange Concept Store cu trainingul de Organizare a timpului, sustinut de Iulian Olariu. Ce vor afla si ce vor invata participantii?


Pe de-o parte, vor afla informatii despre:
- constientizarea importantei timpului si modalitati de a-l folosi in avantajul lor;
- metode de stabilire si realizare a obiectivelor si a activitatilor-cheie;
- metode de prioritizare a task-urilor zilnice si conceptul urgent/important;
- modalitati de a face fata intreruperilor si activitatilor neproductive, toate cu scopul de a imbunatati concentrarea in timpul lucrului si de a mari productivitatea activitatilor lor.

Pe de alta parte, prin situatii practice, cursantii vor invata:
- cum sa isi identifice cauzele care ii impiedica in organizarea eficienta a timpului;
- cum sa-si stabileasca obiective pentru o mai buna organizare a timpului;
- cum sa isi stabileasca o strategie pentru utilizarea eficienta a timpului atat in viata personala, cat si in cea profesionala.

Urmatoarele traininiguri vor avea loc pe 6, 19 si 20 noiembrie: Managementul echipei, Branding personal, Vorbire in public si Vanzari consultative.

Te invitam pe site-ul www.letsgetready.ro sa citesti care sunt beneficiile cursurilor, cine sunt traininerii si cat de accesibile sunt acum preturile trainingurilor de calitate! Schimba perspectiva in cariera cu programul de training Let’s Get Ready!

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: 2 - 3 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2022-01-23 00:00:00 - 2022-02-07 00:00:00