studentie.ro  »  Cariera  »  Dezvoltare  »  SCOALA VOCATIONALA 'A TREIA CAFEA'

SCOALA VOCATIONALA 'A TREIA CAFEA'

6/66416
calendar_month 16 Sep 2009, 00:00
Hobby-urile se intalnesc cu cariera la prima Scoala Vocationala "A treia cafea"

Bucuresti, 24 Septembrie 2009 - Se deschid portile Scolii Vocationale "A Treia Cafea": prima editie se desfasoara in perioada 24-25 septembrie 2009, in Bucuresti.

"A Treia Cafea" reuneste personalitati din diverse domenii – de la artisti la oameni de afaceri – pentru a le impartasi cursantilor cunostintele lor cu privire la arta de a alege o cariera potrivita cu aptitudinile si visurile personale.

Totodata, specialisti in psihologia carierei le vor prezenta participantilor instrumentele prin care isi pot transforma talentul in piatra de temelie a unei cariere reusite, sub sloganul "de la hobby la brand personal".

Scoala se adreseaza deopotriva liceenilor, studentilor si absolventilor care doresc sa isi modeleze drumul in cariera potrivit propriilor pasiuni.

Miza scolii vocationale "A Treia Cafea" este importanta generarii unei legende personale la nivel de cariera.

Obiectivele principale "A Treia Cafea" se axeaza in jurul strategiei de aplicare a aptitudinilor considerate de obicei neproductive in activitatea profesionala principala, avand ca destinatie brandul personal.

Invitatii conferintelor:
Irina Wagner , Alexandru Ciucu , Monica Tatoiu , George Ivascu, Daniela Fugaru-Kammrath , Radu Tudorache, Sandra Ecobescu, Catalin Mitulescu, Monica Brandusescu, Alexandru Ciochia, Anda Marian, Florin Glinta, Doina Rusti, Andrei Popescu, Daniel Miu, Ion Cosmovici

Programul este structurat pe conferinte si traininguri interactive, care vor avea loc la Hobby Cafe (Str. Negustori 34, Bucuresti), intre orele 10:00 si 18:00, pe 24 si 25 septembrie 2009.

Perioada de inscrieri este intre 1 si 18 septembrie 2009. Locurile sunt limitate la 30 de participanti.

Parteneri media: HotNews.ro, Toateblogurile.ro, Elevate, 121.ro, Talent Gate, Radio Lynx, EurActiv, Cariere, Smart FM, Wagner-Arte si Povesti, Hobby Cafe

Parteneri educationali: HOLA, ASER, LEAP, AEGEE, AIESEC, VIP, Momenttum, Universitatea Bucuresti, ANPCDEFP

Monica Brandusescu – Coordonator proiect
e-mail: monica@atreiacafea.ro

Cristina Stoenescu – Director de relatii publice
e-mail: cristina@atreiacafea.ro

email:office@atreiacafea.ro
http://atreiacafea.ro/