studentie.ro  » cariera » dezvoltare » Se cauta voluntari pentru proiectul 'Inapoi la radacini'!

Se cauta voluntari pentru proiectul 'Inapoi la radacini'!

Publicat: 25 Mar 2010 | Vizualizari: 1827

Centrul de Resurse pentru participare publica - CeRe cauta 8 voluntari pentru proiectul de organizare comunitara "Inapoi la radacini".


Daca esti student la stiinte politice, sociologie, antropologie sau psihologie – dar nu numai! si vrei sa vezi concret ce inseamna participare publica, spirit civic si inititativa cetateneasca, te invitam sa ni te alaturi, in limita timpului tau disponibil, in proiectul de organizare comunitara pe care il derulam in 6 cartiere bucurestene.

In ce consta implicarea ta?
Ca voluntar, vei lucra impreuna cu facilitatorii comunitari CeRe intr-unul din cartierele din Bucuresti in care se desfasoara proiectul, pentru a pune bazele unor grupuri de initiativa civica locala.

In prima etapa (lunile aprilie-mai), vei forma echipa cu un faclitator comunitar CeRe si impreuna veti realiza interviuri din usa in usa intr-unul din cartiere (de regula dupa ora 17.00, dar si in weekend), veti identifica problemele din comunitate si cetatenii dispusi sa se implice activ pentru solutionarea acestora.

Dupa etapa de interviuri, ii veti incuraja pe cetateni sa se organizeze intr-un grup de initiativa si sa ceara autoritatilor solutionarea problemelor stringente ale cartierului.

Pentru detalii despre proiect si despre ce inseamna organizarea comunitara, te invitam sa vizitezi pagina de web ce- re.ro/back- to-grassroots

Ce ti se ofera?
- posibilitatea de a contribui activ la formarea unor grupuri de initiativa civica in Bucuresti
- sansa de a invata despre metode inovatoare de participare publica
- experienta practica, pe teren
- un training de o zi despre organizare comunitara (16 aprilie 2010) si coaching pe perioada in care colaboram
- posibilitatea echivalarii stagiului de practica cu activitatea de voluntariat de la CeRe

Daca esti interesat de aceasta propunere, esti invitat sa trimiti CV-ul pe adresa de mail nicoleta@ce- re.ro pana la data de 31 martie 2010. Trebuie sa precizezi de asemenea intervalul orar in care esti disponibil (cu aproximatie).

Pentru informatii suplimentare, ne puteti contacta la telefon 031 1050 755 sau pe email la nicoleta@ce- re.ro.

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: 2 - 3 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2022-11-25 00:00:00 - 2022-12-03 00:00:00