studentie.ro  » cariera » dezvoltare » Seminar de Electrochimie

Seminar de Electrochimie

Publicat: 24 Nov 2010 | Vizualizari: 1177

Miercuri, 24 noiembrie 2010, Facultatea de Chimie a Universitatii din Bucuresti organizeaza un nou Seminar de Electrochimie, Biosensori amperometrici bazati pe bioelectrocataliza directa. Aplicatii analitice, sustinut de prof. dr. Anton Ciucu

Anton Ciucu este profesor la Catedra de Chimie Analitica a Facultatii de Chimie din cadrul Universitatii din Bucuresti. Interesele sale de cercetare includ metodele electrochimice de analiza, constructia si caracterizarea electrozilor chimic modificati electrocatalitici si a biosensorilor, analiza enzimatica, izolarea, purificarea si caracterizarea fizico-chimica a enzimelor. A publicat volumele Biochimie Analitica, Aplicatiile Analitice ale Biosenzorilor in Controlul Poluarii Mediului, Biosensors for Environmental Monitoring.

Seminarul de Electrochimie este organizat de conf. dr. Constantin Mihailciuc, de la catedra de Chimie fizica a Facultatii de Chimie si gazduieste conferinte ale cadrelor didactice, doctoranzilor si studentilor facultatii.

Conferinta Biosensori amperometrici bazati pe bioelectrocataliza directa. Aplicatii analitice va avea loc incepand cu ora 16:00 in amfiteatrul Grigore Popa (P1) din sediul Facultatii de Chimie, Soseaua Panduri, nr. 90.

Sursa: Unibuc

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: 6 - 12 luni
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Iasi, Pitesti, Ploiesti
Perioada de valabilitate: 2022-01-19 00:00:00 - 2022-02-08 00:00:00