studentie.ro  » cariera » dezvoltare » SEMINAR DESPRE OPTIMIZAREA RELATIEI DINTRE COMUNICATORI SI BLOGGERI

SEMINAR DESPRE OPTIMIZAREA RELATIEI DINTRE COMUNICATORI SI BLOGGERI

Publicat: 19 Iun 2009 | Vizualizari: 969

Pe data de 9 iulie, la hotel Radisson Blu din Bucuresti, Evensys va organiza prima editie a seminarului Bloggers Relations Workshop, un seminar aplicat, de jumatate de zi, ce isi propune sa ofere comunicatorilor suport in construirea, dezvoltarea si intretinerea unei comunicari eficiente si de durata cu cei mai importanti reprezentanti ai blogosferei locale.
Seminarul vine cu informatii complete privind modul in care specialistii in comunicare pot identifica bloggerii reprezentativi pentru necesitatile lor de comunicare, cele mai bune sfaturi pentru initierea si intretinerea unui dialog onest si eficient cu acestia, precum si strategii de integrare cu succes a blogosferei in campaniile de relatii publice.

Evenimentul este dedicat specialistilor in comunicare, marketing si new media, care inteleg necesitatea inovatiei si a dezvoltarii strategiilor si canalelor de comunicare. Seminarul ofera informatii despre avantajele si dezvantajele comunicarii in blogosfera, cele mai bune practici pentru elaborarea unei strategii corecte si coerente de comunicare in blogosfera, dar si pentru monitorizarea eficienta a prezentei online a brandurilor.
Seminarul va fi sustinut de unii dintre cei mai recunoscuti si apreciati specialisti, consultanti si antreprenori online din Romania, precum Cristian Manafu (Managing Partner, Evensys), Ionut Oprea (Manager, StandOut) si Bobby Voicu (Specialist online si blogger).
Seminarul va veni cu sfaturi reale pentru dezvoltarea unei comunicari bidirectionale intre oamenii de PR si bloggeri dar si pentru antrenarea acestora din urma in diverse campanii de promovare. O comunicare coerenta si eficienta sta la baza unei relatii oneste si de succes dintre comunicari si bloggeri.
Seminarul se doreste a fi o incursiune in blogosfera, o cale de a intelege mai bine puterea blogurilor si modul in care specialistii in comunicare pot construi si intretine relatii durabile cu influentatorii mediului online. Spatiul online este locul in care companiile si institutiile de orice fel pot fi vulnerabile. De aceea, o minima stiinta de buna comunicare cu bloggerii, pentru a promova si duce mai departe mesajele unei organizatii este esentiala pentru un comunicator profesionist, sustine Cristian Manafu, Managing Partner in cadrul Evensys.
Pentru informatii complete legate de program, click aici!
Evensys Consult
office@evensys.ro
Tel: 021/231.72.13-15
Fax: 021/231.72.16
andreea.hanganu@evensys.ro

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: 2 - 3 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2023-02-05 00:00:00 - 2023-03-04 00:00:00