studentie.ro  » cariera » dezvoltare » SEMINAR-DEZBATERE STUDIUL FENOMENULUI CRIMINAL LA UNIBUC

SEMINAR-DEZBATERE STUDIUL FENOMENULUI CRIMINAL LA UNIBUC

Publicat: 07 Oct 2009 | Vizualizari: 969

Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti si Centrul de Cercetare in Domeniul Stiintelor Penale, cu prilejul implinirii a 150 de ani de la infiintare, organizeaza miercuri, 7 octombrie, seminarul-dezbatere "Studiul fenomenului criminal. Perspective privind cercetarea, fundamentarea politicilor penale si inglobarea datelor in pregatirea de specialitate."
Manifestarea va fi gazduita de Sala C. Stoicescu din incinta Palatului Facultatii de Drept.
Alaturi de specialisti romani in domeniul criminologiei, vor mai sustine comunicari Dr. Julie Trappe (reprezentant IRZ), prof. Christian Pfeiffer (Institutul de Cercetare Criminologica din Niedersachsen), Dr. Michael Kilchling (Institutul Max-Planck din Freiburg), reprezentanti ai Administratiei Nationale a Penitenciarelor, MJLC, INM, cadre didactice de la facultatea gazda si de la Universitatea "Babes-Bolyai" din Cluj-Napoca.
La finalul reuniunii se va adopta textul unui Memorandum privind constituirea unui grup de experti in vederea analizarii contextului institutional actual.
Sursa: Unibuc

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: 1 - 2 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Cluj Napoca, Iasi, Pitesti, Ploiesti
Perioada de valabilitate: 2023-02-07 00:00:00 - 2023-03-05 00:00:00