studentie.ro  »  Cariera  »  Dezvoltare  »  SEMINAR 'MERGI PE CALEA TA! '

SEMINAR 'MERGI PE CALEA TA! '

5/52492
calendar_month 11 Iun 2009, 00:00
Asociatia ROLeader va invita la un seminar deschis de autocunoastere, dezvoltare personala si leadership: MERGI PE CALEA TA!
Moto: `Fii schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume!` (Mahatma Gandhi)
Seminarul este sustinut de Vasile Paun, Orator Inspirational si Presedinte inSPIRIT:
Mai multe detalii pe www.roleader. ro!

Cui se adreseaza? Tinerilor intre 16 - 35 ani, tineri proactivi si interesati de dezvoltarea lor personala, de evolutia in cariera si leadership.
Unde? Club OLD SCHOOL (Casa de Cultura a Studentilor Preoteasa), Bucuresti
Cand? Marti 16 si Miercuri 17 iunie, orele 17:00 - 21:30
Cum aplic? Viziteaza site-ul www.roleader.ro. Trimite un email cu datele tale la adresa contact@roleader.ro sau suna la Irina 0728.197.553 pentru a fi inscris pe lista participantilor.
Participarea este gratuita!
Invitati surpriza, muzica, dans si voie buna!
Parteneri: Club Old School, Izvorul Alb, Italics, Jobmate, BizCampus, 3ner.ro, LumeBuna, Ed. Curtea Veche, Serendipity-Tea, LumeBuna.ro, Casa Satya, IRSCA, Studentie.ro, inSPIRIT.
Asociatia ROLeader isi propune dezvoltarea, consolidarea si promovarea culturii de leadership printr-o curricula de programe educationale (conferinte, seminarii, workshop-uri, scoli de vara etc.) prin care sa se genereze un cadru durabil de transformare personala si organizationala.
Prin Programul de Responsabilitate Sociala `Mergi pe calea ta!`, ROLeader manifesta un triplu angajament, fata de: oameni, societate si planeta, prin crearea, consolidarea si dezvoltarea unei comunitati de tineri lideri romani, capabile sa declanseze un curent al transformarii prin: autocunoastere; respectul fata de sine si fata de cei din jur; intelegere; inteligenta creativa; cunoastere; intuitie; excelenta; pasiune; performanta; sprijin reciproc si comunicare.
Beneficiile participantilor: Tinerii participanti la Programul `Mergi pe calea ta!` au ocazia sa deprinda notiuni si intrumente inedite de Leadership, autocunoastere si dezvoltare personala. Periodic, se vor organiza conferinte, seminarii si intalniri cu partenerii si sustinatorii proiectului, cum sunt: Vasile Paun (Orator inspirational inSPIRIT), Septimiu Postelnicu (Vicepresedinte Global Business Services / Unicredit Gobal Leasing), Marcel Raducu (Master Trainer si Coach inSPIRIT), Cristian Radu (Director Canale Alternative de VanzareVolksbank Romania) precum si alti lideri reprezentativi si invitati surpriza.
In plus, tinerii vor avea ocazia sa participe gratuit la un program de instruire de doua zile, la o scoala de leadership de sapte zile in Muntii Bucegi si la un program de mentorat de un an. Detalii in cadrul seminarului `Mergi pe calea ta!` de marti 16 si miercuri 17 mai, Club OLD SCHOOL Bucuresti!
Irina Duta
PR Manager
irina[@]roleader.ro
0728.197.553
www.roleader. ro