studentie.ro  » cariera » dezvoltare » Seminar metodico-stiintific la Universitatea din Bucuresti

Seminar metodico-stiintific la Universitatea din Bucuresti

Publicat: 27 Sep 2010 | Vizualizari: 1299

In perioada 30.09.2010 – 04.10.2010, Facultatea de Limbi si Literaturi Straine a Universitatii din Bucuresti organizeaza Seminarul metodico-stiintific pentru profesorii de limba, literatura si cultura rusa pe tema: „Studierea limbii si culturii ruse in invatamantul preuniversitar si universitar: aspecte teoretice si practice”.

Actiunea este organizata de Asociatia Profesorilor de Limba si Literatura Rusa din Romania (APLLRR) impreuna cu Catedra de Filologie Rusa sub egida Asociatiei Internationale a Profesorilor de Limba si Literatura Rusa (MAPRYAL), cu sprijinul Agentiei Federale pentru invatamant din Ministerul Invatamantului si Stiintei din Federatia Rusa si a Ministerului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului din Romania.

Un aport in organizarea manifestarii metodico-stiintifice au si alti parteneri, precum Comunitatea Rusilor Lipoveni din Romania (CRLR), Scoala Rusa de pe langa Ambasada Federatiei Ruse la Bucuresti si Centrul Cultural Rus de pe langa Academia de Studii Economice din Bucuresti.

Seminarul in discutie, dedicat aniversarii a 20 de ani de la infiintarea Asociatiei Profesorilor de Limba si Literatura Rusa din Romania (APLLRR), va aduna laolalta specialisti din tara si strainatate, cadre didactice din inavatamantul preuniversitar si universitar care vor dialoga pe marginea lucrarilor prezentate tn cadrul sectiunilor de lucru, la masa rotunda, la masterclass sau workshopuri.

Deschiderea acestei manifestari stiintifice va avea loc in ziua de 30 septembrie a.c., ora 16.00, tn Sala de conferinte a Casei Universitarilor, str. Dionisie Lupu. In partea a doua va fi prezentat un program artistic (Dialogul artelor – muzica si poezie), coordonat de prof. dr. Cristina Vasiliu (Universitatea Nationala de Teatru si Cinematografie).

Sursa: Unibuc

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2022-01-27 00:00:00 - 2022-02-16 00:00:00