studentie.ro  » cariera » dezvoltare » Seminar pe tema Competitivitatii in transport si industrie

Seminar pe tema Competitivitatii in transport si industrie

Publicat: 10 Sep 2010 | Vizualizari: 638

La Universitatea Ovidius din Constanta va avea loc, in perioada 9-10 septembrie 2010, seminarul cu tema „Intarirea Competitivitatii in Sectoarele Transport si Industrie in vederea Tranzitiei catre Economia Verde prin Sprijinirea Participarii la Programul Cadru 7 al UE - Strengthening the Competitiveness in Transport and Manufacturing for transition to Green Economy by Enhanced Participation to EU FP7 RTD Programme".

Seminarul este organizat de Universitatea Ovidius Constanta, in colaborare cu Societatea Inginerilor de Autovehicule din Romania (SIAR – Filiala Constanta) si Biroul Permanent al Autoritatii Nationale pentru Cercetare Stiintifica de la Bruxelles (ROST).

Deschiderea manifestarii va avea loc joi, 9 septembrie, incepand cu ora 14.00, in Sala de Consiliu, sediul Universitatii din bd. Mamaia, nr. 124.

La manifestare vor participa experti ai Comisiei Europene, ai Autoritatii Nationale pentru Cercetare Stiintifica, ai institutiilor si autoritatilor locale, directori de societati, reprezentanti ai patronatelor din domeniu, specialisti, cadre didactice si studenti.

Seminarul este un prilej pentru initierea unor proiecte de interes national si regional, pentru promovarea si explicarea Politicilor Europene, nationale si regionale.

Participantii vor prezenta experienta acumulata la o serie de proiecte aflate in derulare si vor dezbate propuneri de proiecte noi, in domenii precum: transportul urban, cresterea eficientei energetice in terminalele portuare, implementarea tehnologiilor informatice in transporturi si dezvoltarea de platforme de cercetare cu utilizatori multipli.

Sursa: Universitatea "Ovidius" din Constanta

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: 2 - 3 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2022-01-20 00:00:00 - 2022-01-26 00:00:00