studentie.ro  » cariera » dezvoltare » Seminar Taxare Humanum Est, la Unibuc

Seminar Taxare Humanum Est, la Unibuc

Publicat: 12 Apr 2010 | Vizualizari: 814

Universitatea din Bucuresti, in parteneriat cu PricewaterhouseCoopers, gazduieste vineri, 16 aprilie, orele 16.00, in Amfiteatrul Odobescu, Facultatea de Litere, str. Edgar Quinet nr.5-7, seminarul intitulat TAXARE HUMANUM EST!.

Studentii din cadrul tuturor facultatilor Universitatii din Bucuresti sunt asteptati la ultimul seminar din seria de trei asemenea evenimente. Angajabilitatea studentilor si a absolventilor Universitatii din Bucuresti constituie o preocupare constanta, fapt demonstrat prin organizarea acestui tip de seminar, in care studentii Universitatii din Bucuresti interactioneaza cu angajatorii, primind consiliere si indrumare din lumea afacerilor si discutand despre potentialele oportunitati de angajare.

Studentii vor avea sansa de a se informa asupra oportunitatilor personale de cariera. Mai mult, studentii vor putea afla lucrurile de baza pe care trebuie sa le stie orice platitor de taxe din Romania.

Studentii care doresc sa participe pot rezerva un loc inregistrandu-se la adresa de email graduate.recruitment@ro.pwc.com. Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza.

Sursa: Unibuc

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: S.C. SANADOR S.R.L.
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2022-01-18 00:00:00 - 2022-02-04 00:00:00