studentie.ro  » cariera » dezvoltare » Seminarii dedicate "comunicarii" stiintei catre publicul larg

Seminarii dedicate "comunicarii" stiintei catre publicul larg

Publicat: 19 Oct 2010 | Vizualizari: 623

Centrul de cercetari in logica, filosofia si istoria stiintei (CELFIS) din cadrul Universitatii din Bucuresti lanseaza seminarul CELFIS. Sunt invitate persoanele interesate in a face cercetare in filosofie.

Organizat saptamanal, seminarul de cercetare al CELFIS isi propune sa constituie si sa articuleze o comunitate de cercetare, adica un grup de profesori, cercetatori, post-doc, doctoranzi sau studenti interesati sa construiasca proiecte de cercetare si sa discute critic despre ele.

Prima intalnire a seminarului va fi miercuri, 20 octombrie 2010, la sediul Facultatii de Filosofie (Splaiul Independentei nr. 204, sector 6), in amfiteatrul Titu Maiorescu, intre orele 16.00-18.00. Invitati: Dana Jalobeanu, Sorin Costreie, Emanuel Socaciu.

CELFIS urmareste construirea si consolidarea unui domeniu relativ neglijat in Romania, "comunicarea" stiintei catre publicul larg, incurajand parteneriatul si colaborarea cu studentii dornici sa se pregateasca pentru o cariera academica sau de cercetare si colaboreaza activ cu colective de cercetare din intreaga lume.

Sursa: Unibuc

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: 6 - 12 luni
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Iasi, Pitesti, Ploiesti
Perioada de valabilitate: 2022-01-20 00:00:00 - 2022-02-08 00:00:00