studentie.ro  » cariera » dezvoltare » SESIUNEA ANUALA 'CERC 2009'

SESIUNEA ANUALA 'CERC 2009'

Publicat: 03 Iun 2009 | Vizualizari: 802

In ziua de 4 iunie 2009. la Academia Tehnica Militara se va desfasura SESIUNEA ANUALA DE COMUNICARI A CERCURILOR STIINTIFICE STUDENTESTI CU PARTICIPARE INTERNATIONALA - "CERC 2009".
Aceasta activitate se inscrie in suita manifestarilor stiintifice intreprinse de Academia Tehnica Militara in scopul intensificarii si extinderii relatiilor de colaborare cu institutii de invatamant superior din tara si din strainatate, proband astfel calitatea actului educational practicat si capacitatea de adaptare la standardele europene. in luna iulie va absolvi prima promotie de ingineri model Bologna.

Manifestarea este onorata de participarea studentilor din Universitatea Militara de Tehnologie – POLONIA, Universitatea Nationala de Aparare – UNGARIA, Universitatea de Aparare – CEHIA si Academia Tehnica Militara – EGIPT.
In cadrul celor 14 sectiuni ale sesiunii vor prezenta lucrari studenti de la Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu" din Sibiu, Academia Fortelor Aeriene "Henri Coanda" din Brasov, Academia Navala "Mircea cel Batran" din Constanta, Universitatea Politehnica din Bucuresti, Universitatea Tehnica din Cluj Napoca, Universitatea "Dunarea de Jos" din Galati, Universitatea din Pitesti, Universitatea "Petrol-Gaze" din Ploiesti si Universitatea din Petrosani.
Deschiderea lucrarilor sesiunii va avea loc in Aula Magna a Academiei Tehnice Militare in ziua de 4 iunie 2009, ora 09:00.
sursa: mta.ro

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: S.C. SANADOR S.R.L.
Nivel cariera: 1 - 2 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2023-02-01 00:00:00 - 2023-02-05 00:00:00