studentie.ro  »  Cariera  »  Dezvoltare  »  SIMULAREA DEZBATERILOR PARLAMENTARE

SIMULAREA DEZBATERILOR PARLAMENTARE

6/66481
calendar_month 17 Sep 2009, 00:00
Ai vrea sa ai chiar TU un cuvant de spus in domeniul tineretului?

Crezi ca este nevoie de reglementari clare pe aceasta tema?

Simti ca se pot face mai multe lucruri, astfel incat tinerii sa fie sprijiniti din punct de vedere social, economic si educational?

Vino si sustine-ti punctele de vedere in cadrul Saptamanii Nationale a Participarii Active a Tinerilor, PARTICIPAND la un exercitiu democratic de simulare a lucrarilor Parlamentului Romaniei pe Legea Tinerilor 350/2006.

Cum?

Pe 22 si 23 octombrie te invitam sa fii parlamentar!

Sa dezbati, sa vii cu propuneri argumentate, sa gasesti solutii si sa propui amendamente Legii Tinerilor, sa te familiarizezi cu procesul decizional! Mai mult, acest eveniment va fi oportunitatea TA de a transmite mai departe, celor care chiar au puterea de decizie, propunerile tale.

Daca esti tanar si ai un cuvant de spus in acest domeniu, inscrie-te pana pe 28 septembrie, trimitand completat formularul de candidatura disponibil la adresa: http://www.anpcdefp .ro/programe/ tineret/forum/ Formular_ Candidatura_ Simulare. doc, pe adresa miruna.covaci@anpcdefp. ro.

Evenimentul este organizat de ANPCDEFP, in parteneriat cu Parlamentul European al Tinerilor si Pro Democratia Club Bucuresti.

Locul de desfasurare: Bucuresti, Camera Deputatilor