studentie.ro  » cariera » dezvoltare » SPATIUL PUBLIC INTR-O SOCIETATE POST-COMUNISTA

SPATIUL PUBLIC INTR-O SOCIETATE POST-COMUNISTA

Publicat: 09 Iul 2009 | Vizualizari: 1010

Asociatia franco-romana de infratire Villeneuve d’Ascq Iasi – AVAI, Asociatia INTERPHAZ Franta & Asociatia LECUPO Iasi va invita vineri, 10 iulie 2009, ora 10.00 in Sala Mare a Primariei Iasi la Masa rotunda cu tema "Spatiul public intr-o societate post-comunista", eveniment organizat in cadrul festivalului IASI PE STRADA.
Scopul organizarii acestui eveniment este de a crea un cadru de dezbatere pe tema rolului spatiului public. In acest sens ne propunem sa reunim la Iasi cercetatori, reprezentanti ai institutiilor publice si negurvernamentale, studenti etc. pentru a analiza si a propune solutii in cazul unei probleme locale, dar si nationale: utilizarea spatiilor publice.

Ce intrebuintari gasim strazilor? Cum ne putem servi de spatiul public? Cum putem influenta perceptia romanilor despre spatiul public? Aceste intrebari, incluse in agenda toturor oraselor lumii, vor fi sugerate participantilor la aceasta manifestare.
Invitati:
Teodor FROLU - Arhitect, Antreprenor, Specialist in communication strategies, Space Syntax/DC Communication (company), ASUB (ONG) , Bucuresti
Sorin NISTOR – Dr. Arhitect, Facultatea de Arhitectura "G.M. Cantacuzino", Universitatea Tehnica "Ghe. Asachi", Iasi
Stefania VOICU - Sociolog, consilier - Centrul de studii si cercetari in domeniul culturii, Bucuresti
Andrei CRACIUN - Sociolog, consilier - Centrul de studii si cercetari in domeniul culturii, Bucuresti
Georgiana IVAN - Sociolog INSOMAR, Bucuresti
Festivalul IASI PE STRADA este organizat de Asociatia LECUPO Iasi si Asociatia INTERPHAZ Franta in parteneriat cu Primaria Iasi, Directia pentru Cultura, Culte si Patrimoniu Cultural National a Judetului Iasi, Casa de Cultura "M. Ursachi", Casa de Cultura a Studentilor, Centrul Cultural German, INSOMAR, Inpublic, Moldova Mall, Atlassib France, Asociatia Studentilor Francofoni din Iasi, AVAI - Asociatia franco-romana de infratire Villeneuve d’Ascq – Iasi.
IASI PE STRADa nu este doar un eveniment cultural, este si un mijloc sa ne educam sa gandim altfel.
Va asteptam!


 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: S.C. SANADOR S.R.L.
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2023-02-04 00:00:00 - 2023-03-01 00:00:00