studentie.ro  » cariera » dezvoltare » Stagii de voluntariat in cadrul organizatiei "Lume Buna"

Stagii de voluntariat in cadrul organizatiei "Lume Buna"

Publicat: 21 Sep 2010 | Vizualizari: 2165

"Lume Buna" cauta voluntari entuziasti care sa se alature echipei si sa arate ca ceea ce face diferenta in societatea noastra este implicarea si dedicarea unei idei in care cred.

Prin activitatea desfasurata de "Lume Buna" iti oferim o serie de oportunitati care pot contribui la dezvoltarea ta profesionala si personala. Avem nevoie de oameni pasionati, cu energie si dornici de implicare in activitatile noastre, in proiectele pe care le desfasuram si care sa vina cu idei de noi proiecte.

Tu poti fi unul dintre ei!

Fie ca te intereseaza partea de online si retele sociale, esti un jurnalist in devenire, fie ca iti place ca un text sa fie bine editat sau esti la curent cu stiri faine din media, te invitam sa te alaturi Echipei "Lume Buna" si sa aplici la adresa de e-mail oameni@lumebuna.ro.

Ne vom uita peste ce ne-ai trimis si dupa ce se termina perioada de aplicatii, te vom anunta pasii urmatori! Asteptam aplicatiile pana pe 1 octombrie 2010!

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Iasi
Perioada de valabilitate: 2022-01-27 00:00:00 - 2022-02-08 00:00:00