studentie.ro  » cariera » dezvoltare » STIINTIFICA ANUALA A FACULTATII DE FIZICA

STIINTIFICA ANUALA A FACULTATII DE FIZICA

Publicat: 01 Iun 2009 | Vizualizari: 1181

La Facultatea de Fizica a Universitatii din Bucuretti se va desfasura vineri, 5 iunie 2009, Sesiunea Stiintifica Anuala a Facultatii de Fizica.
Aceasta manifestare stiintifica anuala este deschisa tuturor fizicienilor – cadre didactice, cercetatori sau studenti - din Bucuresti si din tara.

Sesiunea se va desfasura pe urmatoarele sectiuni: Biofizica. Fizica medical; Electricitate si magnetism; Fizica atomului, moleculei si astrofizica; Fizica atmosferei si a pamantului. Protectia mediului; Fizica corpului solid si tehnologia materialelor; Fizica educationala; Fizica nucleara si particule elementare; Fizica polimerilor; Fizica statistica si Mecanica cuantica; Fizica teoretica si matematica aplicata; Optica, spectroscopie, plasma si laseri.

Lucrarile selectate de Comisiile de la fiecare Sectiune vor fi publicate in revistele: Romanian Reports in Physics sau Analele Universitatii din Bucuresti-Fizica.
Pentru informatii suplimentare, cei interesati se pot adresa Comitetului de organizare: prof. univ. dr. Sabina Stefan (sabina_stefan@yahoo.com), conf. univ. dr. Mircea Bulinski (mbulinsky@lycos.com). Alte detalii se pot obtine si de pe pagina de web a facultatii.
sursa: unibuc.ro 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: Confidential
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2023-02-01 00:00:00 - 2023-02-02 00:00:00